Sari la conținut

Prietena mea cea mai bună va fi o mămică extraordinară

Cea mai bună prietenă a mea își așteaptă primul ei copil. Să ai primul copil este extraordinar. Și prietena ta care are primul ei copil, și acest lucru tot minunat este, pentru că ai parte de atâta bucurie și iubire din partea unui bebeluș dulce de care te îndrăgostești la prima vedere, fără a fi nevoită să faci epiziotomie. Acest lucru mă încântă cu adevărat.

Când mă gândesc la evenimentul care îi va schimba viața prietenei mele, aș vrea să-i spun atât de multe... Dar, uneori, când vrei să spui ceva atât de important, cuvintele pur și simplu nu-ți ies pe gură.

Deci, în schimb, le împărtășesc cu voi (și cu ea... SURPRIZĂ!) O scrisoare deschisă cu toate lucrurile pe care vreau să i le spun.

Iubita mea prietenă, își las asta scris.

Știu că ești îngrijorată.

Știu că ești speriată.

Sigur te întrebi ce fel de mamă vei fi, dacă vei fi o mamă bună sau una rea. Știu sigur că te gândești la asta.

Dar, înainte de toate, lasă-mă să-ți spun că...

Citește și: Pentru prietena mea fără copii: îți mulțumesc că ești lângă mine, când eu sunt doar mamă

Ești și vei fi o mamă minunată

Te-am văzut cum te comporți cu ceilalți copii. Nu am nici cel mai mic dubiu că nu vei fi o mamă minunată. Ai fost răbdătoare, amabilă, iubitoare și distractivă cu ei. Ai cel mai mare suflet pe care l-am întâlnit vreodată. Copilul tău este cel mai norocos.

Dacă vei avea nevoie de mine vreodată, cere-mi ajutorul. Serios. Voi fi alături de tine oricând și gata să te ajut. De fapt o să fiu mereu cu tine. O să mă bag în sufletul meu. Mă simți? Sunt chiar aici.

O să fiu cea mai tare mătușică

Vreau să-ți spun de pe acum că îți voi iubi copilul. Mult. De fapt, îl iubesc dintotdeauna. Ca pe ochii din cap. Vreau să știi că, dacă mi s-ar da voie, aș veni cu voi în sala de nașteri când va veni MINUNEA pe lume.

Sunt atât de mândră de tine

Vreau să știi că, indiferent cum vei naște, voi fi mândră de tine. Dacă vei face epidurală. Și chiar dacă nu. Dacă bebelușul doarme bine. Sau dacă nu. Dacă nu te plângi în fiecare zi că ești epuizată. Sau dacă da.

Voi fi mândră de tine indiferent de cât de bine îi vei face față acestei sutații noi pentru tine sau oricât de mult simți că eșuezi.

Vreau să-ți spun că nu mă duc nicăieri. Sunt aici pentru tine. Sper să nu te muți niciodată cu familia ta din orașul în care locuim amândouă. Vreau să fim mereu aproape. Dacă o să te muți, nu o să fiu supărată, dar o să iei cu tine și jumătate din inima mea. Amândouă suntem un întreg.

Îmi e dor de noi cu suflete rebele și nopți pierdute cu băieți de care doar noi două știm, dar tot mai mult îmi place viața noastră de acum.
Micuțul urmează să vină pe lume și el va fi întreg universul tău. Și al meu, până voi avea propriul univers.

Atât de multe lucruri urmează să se schimbe, dar un singur lucru va rămâne la fel: noi.

Yaaay, o să ai un bebeluș!

Citește și: Burta femeii e a ei, până devine gravidă. Apoi devine bun public

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!