Sari la conținut

Programe de nutriție pentru această toamnă

Dragile mele, lansez azi câteva programe de nutriție pentru toamnă. Am fost în pauză de consilieri toată vara, iar voi ați fost în vacanță. Deja puteți deja să îmi scrieți, pe adresa contact@florinabadea.ro, pentru rezervarea unui loc. Vor fi locuri limitate și voi selecta persoanele cu care voi lucra, în funcție de gradul de motivație.

Programe de nutriție pentru toamnă

Așadar, sunt disponibile pentru voi din această toamnă programele de mai jos. Le-am segmentat așa, pentru că sunt persoane care nu au nici cea mai vagă idee despre consilierea nutrițională și cărora le este greu să urmeze o dietă foarte diversificată de la prima experiență. Pentru acestea este potrivit programul ”Basic nutrition”. De asemenea, pentru femeile care doresc un restart la început de toamnă și dispariția ”burticii de vacanță”, programul wellness, de reechilibrare, e binevenit - ”Autumn Detox”. Iar pentru cele care doresc un angajament pentru toată toamna e potrivit programul deja de notorietate ”Fit for Autumn”.

1. Autumn Detox - program de wellness și reechilibrare nutrițională după vacanță, cu durata de 2 săptămâni

Acesta nu este un program bazat pe sucuri. E un program creat de mine, care are la bază filosofia LEAN învățată la dr Sears Wellness Institute, unde am făcut formarea de bază ca Health Coach. Ce înseamnă acest lucru? Că viața noastră echilibrată ar trebui să urmărească aceste 4 paliere mari:

    Lifestyle;
    Attitude;
    Exercise;
    Nutrition.

(...)

Citește mai mult pe florinabadea.ro

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!