Sari la conținut

Simți că ai o zi proastă? Stai să vezi că unii părinți o duc și mai rău decât tine

Vezi gGalerie foto

A fi părinte este ca într-un rollercoaster: acum totul este un râs și o chicoteală, dar în următoarele secunde totul se schimbă brusc. Ca adulți, nu putem înțelege logica unui copil de a îngropa căștile în curte sau de a “decora” mașina cu zgaraieturi. Toate aceste lucruri devin amuzante abia după ce ai reușit să te liniștești și să te calmezi.

Bright Side împărtășește unele dintre cele mai amuzante și distractive fotografii care ilustrează perfect viața de părinte, care nu este tocmai una ușoară

Tăcerea e vis, dar când ai copii, tăcerea este suspectăCopilul vecinului a decis să-mi decoreze mașina cu o piatră pentru a o face să pară „drăguță”Căștile mele au dispărut. Se pare că micuțul meu le-a îngropat în curtea din spatele caseiFetița mea mi-a decorat oala cu diamanteActivitatea pe care a avut-o copilul meu, în timp ce soțul meu dormeaSe pare că aceasta este modalitatea prin care copilul meu de 5 ani deschide ambalajul pâiniiMi-am căutat telefonul o zi întreagă, dar l-am găsit abia a doua ziMicuțul meu de 5 ani se juca și aproape că mi-a stat inima când am văzut televizorul așa, dar, din fericire era pe ecran imaginea din joc.

 

 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!


  adevarul.ro