Sari la conținut

Sovata- Praid, am ajuns cam devreme. Cu 20 de ani prea devreme.

Aveam de mult timp în cap să ajungem la Praid. E considerată cea mai frumoasă salină din România și am pus-o pe lista noastră de obiective turistice pe care vrem să le vizităm vara asta. Și am vizitat-o.

Cinci ore am făcut cu mașina din București. Mă așteptam la atât, n-a fost o problemă. Nici măcar Sophia nu a comentat prea mult. A avut cu ea jucării, cărți de colorat, a fost ocupată.

Cum a fost în salină, vedeți în clip. Ne-a plăcut, e foarte bine amenajată pentru copii: tiroliene, circuit de cățărat, multe locuri de joacă gratuite. Deci fain.

►Citeşte şi Cu bebe la salina. Recomandarile specialistului

Una peste alta, însă, pentru un bucureștean, nu prea merită. Doar dacă ai drum prin țară, ok o bifezi. Însă, e foarte departe. La întoarcere, am făcut 10 ore!!!!! Zece! Da, era foarte aglomerat DN 1 și Waze-ul ne-a sugerat să mergem pe Cheia. Pe la jumătatea drumului, am prins o alunecare de teren, drumul a fost complet blocat și a trebuit să facem cale întoarsă spre Brașov. Ulterior, ne-am așezat cuminți ca melcii pe DN1. În total- 10 ore. Groaznic a fost!

Ne- a mai plăcut, imediat lângă salină, o expoziție de fluturi exotici. Interesantă idee a unui localnic să deschidă o astfel de afacere. Practic, a creat un incubator, cu sute de fluturi superbi. E vreo 5 lei biletul și merită. Am stat vreo câteva zeci de minute cu Soph să admirăm minunatele insecte.

Acum vine partea care nu ne-a plăcut. Și e o parte consistentă.

(...)

Citeşte mai mult pe taticool.eu

Sursa foto: Taticool.eu
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!