Sari la conținut

Suntem ipocriți până în măduva oaselor! (Luăm sau nu Lumina?)

A fost soțul duminică să pună benzină. Era pe roșu și nu mai putea ajunge nici la magazinul de lângă casă. A fost la benzinăria cea mai apropiată care este lângă magazinele de la DN (unde se află Hornbach, Carrefour și alte lanțuri de magazine).
S-a crucit. Parcarea era plină ochi fiind mașini parcate și pe stradă de lângă ele. Oamenii se plimbau agale cu carucioarele, puțini cu măști și fără să țină cont de distanța cerută de lege.
 
Facebook-ul e plin de înjurături că s-a dat liber la luat lumină.
Ca și la cumpărături, merge cine vrea, NU e nimeni obligat să o facă.
Din nou, am mai găsit același țap ispășitor pentru care toate relele din lume se întâmplă, BOR. Ba mai facem și comparații cu sectele unde mergea lumea în ncăperi, înainte de pandemie. Ați fost vreodată în Noaptea de Înviere la biserică? 
Toată ceremonia de dat lumina se întâmplă AFARĂ ÎN CURTE, unde există spațiu și lumea are loc. După ce s-a dat lumina, peste 80% din oamenii aia pleacă acasă. Mereu am avut un gust amar că la slujbă de fapt stau o mână de oameni.
Nu contează că s-a cerut PURTAREA ECHIPAMENTULUI DE PROTECȚIE ȘI RESPECTAREA DISTANȚEI ÎNTRE OAMENI?
Și sigur vor fi controlate la sânge pentru asta toate bisericile.
Până una altă în magazine NU am văzut poliție!

(...)

Citește mai mult pe zanascutecel.ro

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  • Florin

    Pai daca, in momentul in care sunt restrictii, lumea se comporta asa, atunci la Inviere, ar fi dezastr. Legat de oamenii care se plimbau agale, cred ca nu a fost politia suficient de dura. Ar fi trebuit sa ia amenzi toti cei care nu aveau un motiv intemeiat.
    Din pacate, lumea uita, ca a merge la biserica nu este echivalent cu a crede.

  • gicutza

    daca mai aud sofisul asta a trebuie sa fie si bisericile deschise fiindca sunt magazinele de mancare si bricolaj deschise, ma impusc.
    Pai atunci eu propun ca daca tot punem semnul egal, pe principiul ca bisericile sunt inchise, atunci sa inchidem si magazinele de mancare.
    Sau daca deschidem bisericile atunci sa deschidem si stadioanele, ok?
    Si inca ceva din articol: pe bune ca ati spus ca la cumparaturi merge cine vrea (si vorbim de cumparaturi necesare, ca doar astfel de magazine sunt deschise. Nu sunt deschise magazine de moda, frizerii, cinematografe, etc). Pe cuvntul dvs ca mergeti la supermarket doar daca vreti. Adica daca nu vreti, puteti sa nu mergeti niciodata?

  • Lu Co

    E, nu-i asa ca pentru cateva zile s-a uitat de haosul si lipsurile din spitale? A venit neamtu' si a zis ca nu e voie, a mai venit mitropolitu' cu remarcile lui de ev mediu si s-a opus, si uite asa am organizat o polemica numai buna de acaparat atentia de la ce conteaza, ca fiecare om care stie sa scrie sigur are o parere pe care trebuie neaparat s-o citeasca o tara intreaga. Precum articolul de fata...
    Fratilor, eu zic ca lumea doritoare TREBUIE sa mearga la biserica, sa pupe icoane si sa se pupe intre ei, dar pe urma sa stea incuiati in casa macar 3 saptamani! Ar ajuta nu doar pentru ca oricum e suprapopulata planeta, dar ar si ridica media coeficientului de inteligenta al poporului asta.

  • carutasul

    Ma intreb printre randuri ce face guvernul Orban si maretul presedinte Johanis pentru numerosii copii ce se culca flamanzi seara de seara ? Nimic . Avem alte probleme .Vom avea alte probleme cu timpul .peste ani cand ajunsi la maturitate copiii acestia vor avea desigur mari probleme de sanatate ,de imunitate de inteligenta .

Trimite un comentariu
Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

adevarul.ro

click.ro
..

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!