Sari la conținut

Tarte cu cașcaval și sos de roșii

Aceste mini tarte gătite în cuptor sunt în esență niște mini-pizza. Aluatul este lipia crocantă, iar toppingurile sunt similare. Avem sos de roșii, parmezan, cașcaval ras, salam picant, inclusiv oregano și chili. Aceste mini tarte se fac foarte ușor și sunt un aperitiv gustos și sățios.

Etape

1. Adaugă într-un bol fulgi de ardei, oregano, sare, piper și toarnă peste ele sosul de roșii și parmezanul. Amestecă bine.
2. Decupează 6 forme rotunde din lipie folosind un inel de bucătărie.
3. Ia o tavă de brioșe cu 6 găuri și stropește-le cu puțin ulei de măsline. Adaugă câte o formă de lipie în fiecare loc disponibil.
4. Toarnă apoi sosul de roșii, adaugă cașcavalul ras și câte o felie de salam picant.
5. Dă brioșele la cuptor pentru 12 minute, la 180 de grade Celsius.
6. La final, poți presăra puțină ceapă verde pe deasupra.

Pentru lista ingredientelor necesare și datele nutriționale vizitați: ► www.sodelicious.ro

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    Caloria.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!