Sari la conținut

Un obicei de an nou pentru părinți și copii

Uneori, prinși în tăvălugul de zi cu zi, e greu să mai realizăm bucuriile, mici sau mari. Unele le luăm de bune, nu le privim nicicum ca daruri, de altele ne bucurăm pe moment, apoi ne trece. Noi ne-am gândit la o modalitate prin care și noi și Ana să apreciem și să retrăim momentele frumoase pe care le trăim. E al treilea an deja în care pornim “Borcanul cu amintiri”, un obicei de an nou pe care l-am început în 2016 și care ne ajută să conștientizăm mai clar ce ne-a adus anul care tocmai s-a încheiat.

► Citeşte şi Un exercițiu care mi-a schimbat, la propriu, viața

În primul an am avut un borcan obișnuit, de murături. Anul trecut am decis că amintirile noastre merită o căsuță mai arătoasă, așa că am luat un borcan frumos, cu o capacitate mai mare și cu un desen care ne reprezintă, o inimioară. Totuși, s-a dovedit neîncăpător, așa că anul ăsta ne-am gândit la schimbări în implementarea acestui obicei de an nou.

Borcanul cu amintiri. Obicei de an nou, varianta 2018

Până acum am scris pe bilețele lucrurile frumoase care ni se întâmplau, fără să avem vreo regulă. Scrisul cădea în sarcina mea și o făceam când apucam. De multe ori ratam evenimente sau mă trezeam că am uitat ce voiam să scriu. Cum puțină disciplină nu strică, am ales ca anul ăsta să facem câte un bilet la finalul fiecărei săptămâni.

(...)

Citeşte mai mult pe pisicapesarma.ro

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!