Sari la conținut

Urania Cremene: “Pentru copii, în fiecare zi e Ziua Mamei”

Mămicile nu ar trebui sărbătorite doar pe 8 Martie, ci ar trebui să fie sărbătorite zilnic. Mamele au brațele pline de căldură și iubire pentru copiii lor în fiecare zi, nu doar de 8 Martie.

Ziua Mamei este în fiecare zi. De aceeași părere este și Urania Cremene, expert în parenting.

"Pentru copii, în fiecare zi e Ziua Mamei.

Ne-ar da cadouri făcute cu mânuțele lor în fiecare zi, numai să nu ne mai vadă triste pentru că nu au vrut să se spele pe dinți sau să termine tot din cutiuța de mâncare de la grădiniță.

Ne-ar cânta cântece despre cât de mult ne iubesc în fiecare zi, numai să nu ne vadă supărate pentru că au stricat ceva prin casă sau pentru ceva ce ne-au spus la nervi.

Ne-ar colora Lumea toată, piatră cu piatră, numai să ne vadă calme și senine atunci când ne-a sunat învățătoarea pentru că au lovit un coleg sau pentru că au luat o notă mică.

De ce?

Pentru că ei ne iubesc la fel de mult în fiecare zi și, până la un punct, ne iartă și nervii, și țipetele, și lipsa de răbdare sau amenințările", a scris Urania Cremene pe contul ei de Facebook.

Mămicile ar trebui sărbătorite în fiecare zi, nu doar de 8 Martie. Mamele sunt iubire, căldură, ele sunt dragoste necondiționată.
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!