Sari la conținut

Vacanța noastră în Kos -articol utilitar pentru a avea un sejur fain

Au trecut vreo două săptămâni de când ne-am întors din Kos - cea mai sudică insulă a Greciei. N-am publicat imediat impresiile de vacanță pentru că am lăsat să se sedimenteze ideile și, între timp, am pregătit și un video lămuritor.

Îl găsiți în link-ul de mai jos. Reflectă starea noastră, momentele de acolo și mai ales bucuria copilului.Și acum vin cu detalii pentru adulți.

Am ales Kos relativ din întâmplare. Ne doream o vacanță la soare și condiții bune. O vacanță cu copilul, în care ea să aibă multe distracții.

    COSTURI

Așa că am ales Kipriotis Resort, un complex all inclusive de 4,5 stele. 7 nopți, 8 zile. Charter din București, direct pe insulă. Cu ghid care s-a asigurat că ne urcăm în autocarul potrivit, care urma să ne ducă în complex.

Toată șmecheria asta ne-a costat 1900 de euro, prin Cocktail Holidays. Nu sunt bani puțini, dar mai ieftin nu cred că găsiți, la condițiile cerute de noi. 3 persoane, all inclusive, charter, 7 nopți.

    TRANSPORT

Drumul a fost lejer, fără nici cea mai mică problemă. Am primit și un upgrade la Bussiness, deși zburam cu charterul. E un serviciu nou pe care îl încearcă cei de la Tarom. Nouă ne-a plăcut, evident.

(...)

Citeşte mai mult pe taticool.eu

Sursa foto: Tati cool

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  Caloria.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!