Sari la conținut

“Am rămas însărcinată în același timp cu fiica mea și mi-am alăptat nepotul”

Când Jane McNeice a aflat că fiica ei adolescentă a rămas însărcinată, a încercat să o convingă să facă avort. Laura, atunci în vârstă de 15 ani, și-a dorit întotdeauna să fie o mamă tânără, așa cum fusese și Jane, mama ei. La urma urmei, Jane o adusese pe lume pe Laura când avea doar 18 ani.

Așadar, Laura și-a ascultat inima și în 2012 a născut-o pe micuța Evie, făcând-o pe Jane o bunică tânără. Între timp, Jane a rămas și ea însărcinată cu cel de-al doilea copil, Oliver, fratele mai mic al Laurei.

Familia a avut o dinamică neobișnuită, fiul lui Jane fiind cu doi ani mai mic decât nepoata ei.

În 2016, Jane și Laura au descoperit că sunt amândouă însărcinate, lucru care le-a apropiat și mai mult. S-au sprijinit una pe celălaltă și și-au crescut copiii în același timp, iar Jane și-a alăptat nepotul, pentru a o ajuta pe Laura.

"Au fost câteva dăți când mi-am alăptat nepotul. Știu că acest lucru nu este confortabil pentru toată lumea. Sunt oameni care cred că ceea ce am făcut este uimitor, dar sunt și oameni răutăcioși care mă judecă", a spus Jane.

Jane, în vârstă de 47 de ani, a spus că există un singur dezavantaj în a fi bunică tânără, pentru că nu poate petrece cât timp și-ar fi dorit cu nepoții ei, deoarece și copiii ei sunt încă mici.

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!