Sari la conținut

1 Martie! Cele mai frumoase flori din lume și asemănările dintre ele și mame

Florile sunt întotdeauna cel mai frumos cadou pe care îl poate primi o femeie, indiferent de sezon. Luna martie este despre celebrarea tuturor femeilor, iar florile reprezintă unul dintre cele mai potrivite cadouri pentru ele.

Fiecare floare oferită cadou are o însemnătate anume. Iată 10 cele mai frumoase flori din lume și asemănările dintre ele și mame:

Bujorul

Bujorul este una dintre cele mai frumoase flori, dar pe vremuri, se spunea că bujorul înseamnă „furie”.

Gerbera

Gerbera ne amintește de florile pe care le desenam în copilărie, de 8 Martie. Ea aduce o mulțime de amintiri frumoase.

Lisianthus

O floare puternică, rezistentă, potrivită pentru persoanele jucăușe, dar și cele romantice, ca mamele. În plus, lisianthus rezistă mult timp în vaza cu apă.

Gladiole

Pe vremea romanilor, gladiolele reprezentau victoria. Victorie pentru toate mamele noastre, nu?

Crizantema

Crizantema, denumită și floarea de aur, numai bună pentru mamele noastre de aur! Ea reprezintă sănătatea, fericirea și onestitatea.

Garoafa

Garoafa este floarea care reprezintă admirația și dragostea secretă.

Trandafirul

Dragostea, pasiunea și dorința, toate sunt cuvintele care se potrivesc trandafirului. Este cel mai mare simbol al iubirii, de-a lungul anilor.

Liliacul

Există o mică diferență între liliacul mov și liliacul alb: cel mov reprezintă romantismul, pasiunea și dragostea, cel alb reprezintă emoțiile și conexiunea, ca legătura dintre mamă și copil.

Gloriosa

Nu este nicio surpriză să auzi că floarea gloriosa reprezintă eleganța, rafinamentul, detaliul și perfecțiunea. Dar și foc, căldură și mângâiere. O floare puternică, la fel ca mama!

Orhideea

Orhideele sunt flori cu o simbolistică puternică: ne spun să fim pure, feminine, grațioase, entuziaste, loiale și respectuoase. Ele sărbătoresc prietenia și noile începuturi, exact ceea ce sunt copiii pentru mamele lor!


 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!