Sari la conținut

5 motive pentru care să mergi la filmul TABĂRA

Lansat cu doar câteva zile înainte de venirea lui 2022, filmul românesc TABĂRA a cucerit deja miile de spectatori din toată țara. Selly, protagonistul peliculei educative TABĂRĂ vine să ne spună câteva dintre motivele pentru care trebuie să vedeți cel mai nou proiect al său!

TABĂRA este un film pentru familie, care îi va încânta atât pe copii, cât și pe părinți. Are multe scene comice, care să amuze toate generațiile, este o comedie fresh, cu un mesaj educativ, iar subiectul va atrage cu siguranță atenția tuturor, fiind vorba despre dependența de tehnologie- un fenomen atât de prezent în zilele noastre.

Este un produs 100 la sută românesc și orice producție cinematografică românească trebuie încurajată. Cu cât românii vor merge la filme românești, cu atât vor încuraja  producțiile filmelor autohtone. Se vor face și mai multe filme românești, mai calitative, cu bugete mai mari. Odată cu 5GANG, Miami Bici și acum cu TABĂRA, din ce în ce mai mulți români au deprins un obicei de a merge la filme românești și asta duce la producția de filme mai bune.

Pentru că este imposibil să nu cunoști măcar un personaj din TABĂRA. Din distribuția filmului fac parte, pe lângă membrii trupei 5GANG, Dorian Popa, Bromania, Vlad și Cristi Munteanu, Cezara Cristescu, Angel Popescu etc.

Trebuie să mergeți la filmul TABĂRA pentru că are un mesaj educativ, punând accentul pe dependența de tehnologie. Filmul spune povestea unor copii care ajung într-o tabără de deztehnologizare, unde sunt învățați să scape de dependența de tehnologie, de la telefoane până la tablete și rețelele de socializare.

Și nu în ultimul rând, vă invit să mergeți la filmul TABĂRA pentru că nu seamănă cu niciun alt film românesc. Producția este unică atât prin modul în care e filmat, prin tematica și subiectul abordat, culori etc.

Filmul este disponibil din 27 decembrie, exclusiv în cinematografe. TABĂRA este distribuit în cinematografe de Vertical Entertainment.
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!