Sari la conținut

Atelier de creatie si benzi desenate ”Povesti in imagini II”

Pe 16 ianuarie, cei mici sunt asteptati la un un nou atelier de creatie si benzi desenate pentru copii, marca Mediawise Society: ”Povesti in imagini II”.

Atelierul va propune un mod alternativ de invatare, prin care copiii descopera puterea imaginilor de a comunica mesaje si invata cum se pot exprima prin forme, imagini si text.
Prin crearea propriilor mini-proiecte de benzi desenate, cei mici isi dezvolta creativitatea si abilitatile de exprimare si invata sa recunoasca elementele de baza din constructia unei imagini.
Atelierul este recomandat copiilor intre intre 7 si 12 ani, pasionati de povesti si desen, si va avea loc intre 12:00 – 14:00, la CARE Café din strada Olari nr.8.
Taxa de participare este 60 de lei.

Pentru inscrieri, va rugam sa completati formularul de mai jos:
http://mediawise.ro/atelier-povesti-in-imagini/

Mediawise Society este un ONG care incearca sa aduca conceptele de educatie media mai aproape de copii, parinti si profesori. In afara atelierelor de creatie si informare media, puteti gasi pe site-ul Mediawise resurse educationale gratuite si articole de specialitate din domeniul educatiei media. Contributia financiara pentru participarea la ateliere sustine asociatia Mediawise Society si atelierele sale.

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro

  click.ro

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!