Sari la conținut

Când părinții povestesc cele mai ciudate și amuzante lucruri făcute de copiii lor. Te va durea burta de râs!

S-a spus de multe ori și merită repetat: copiii spun cele mai drăguțe și amuzante lucruri. Copiii tind să înțeleagă anumite comportamente, fie prin intermediul părinților lor, fie de la televizor și, în cea mai mare parte, sunt destul de ușor de explicat. Uneori, totuși, nu există explicații pentru lucrurile ciudate și amuzante pe care le spun sau le fac cei mici.

Iată câteva exemple:

Schimbarea scutecelului: Copilul meu de 9 luni se preface că face caca, se ghemuiește și geme, atunci când nu-i acord atenție.

"Uite, mami! Sunt un pui rotisat!": Într-o zi, copilul meu era complet gol, în bucătărie, rostogolindu-se în lapte praf. Am deschis ușa și am întrebat: „Hei! Ce faci?”, iar el a răspuns vesel: "Uite, mamă! Sunt un pui rotisat!"

Copilul meu de 4 ani a făcut caca în fața casei, pe trotuar. Și-a luat caca cu o frunză și l-a aruncat în tufișurile vecinului.

Nu aveam hârtie igienică în toaleta de la parter, așa că l-am rugat pe fiul meu să aducă hârtie de la etaj. Mi-a adus vreo 10 bucăți de hârtie și i-am spus: Am nevoie de o rolă întreagă. A coborât scările cu o rolă întreagă, dar întreaga rolă era desfăcută.

Copilul meu cel mare era obsedat de telecomenzile de la televizor. Dacă nu i le lăsam la îndemână, le lua și le ascundea. Eu și soțul meu căutam telecomenzile de fiecare dată, în disperare, fiind nevoiți să cumpărăm mereu altele noi. Într-o zi stăteam la fereastră și mă uitam la frunzele căzute pe alee. Uitându-mă mai atent, am văzut câteva telecomenzi aruncate sub tufișuri. Le-am numărat! Erau 11 telecomenzi!

Știți ce a spus fiica mea prima dată când și-a ținut frățiorul mai mic în brațe?
"Deci nu ar trebui să-l arunc în foc, nu?"
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!