Sari la conținut

Care sunt caracteristicile femeii-mame din zodia Varsatorului

Mama Varsator este una din cele mai vesele si mai pline de inspiratie mame din tot zodiacul. Se poate spune ca un copil care are o mama Varsator este in mod cert un copil fericit.

Mama Varsator are abilitatea de a castiga increderea copiilor sai prin spiritul sau deschis, prin simtul umorului si experienta sa de viata, pe care o impartaseste acestora ori de cate ori au nevoie.

Mama Varsator este prietena cu copilul ei, dar are abilitatea de a-si impune punctul de vedere si autoritatea cu o abilitatea rar intalnita. Copilul o sa faca ce vrea ea cu aerul ca acesta este dorinta lui. Mama Varsator stie ca nimeni alta sa le asculte povestile, bucuriile si problemele si incearca cu multa delicatete sa-i ajute de fiecare data. Cu toate acestea mama Varsator nu este neaparat cea mai intima confidenta, insa devine un stalp de sprijin pentru copil si da dovada de putere si intelepciune. Copilul o sa gaseasca in mama Varsator un suport, indiferent de varsta lui sau a mamei.

Partea mai putin placuta consta in faptul ca, desi este o foarte buna ascultatoare, ea are deja propriul sistem de principii si de idei, la care nu renunta orice s-ar intampla. De aici pot sa apara unele conflicte, pe care are capacitatea de a le trece cu vederea cu multa usurinta.

Are obiceiul sa-si ascunda propriile probleme in fata lor, pentru ca nu vrea sa-i incarce cu lucruri pe care considera ca trebuie sa le rezolve singura. De aceea risca sa se simta uneori singura, mai ales ca nu primeste mereu pe cat de mult ofera.

Are o abilitate speciala de a face surprize, este o gazda perfecta pentru prietenii lor veniti in vizita si o sursa inepuizabila de intelepciune si dragoste.

Are o inteligenta nativa si o intuitie care o ajuta sa priceapa ce se intampla cu copiii sai, chiar si atunci cand acestia nu-i spun nimic.

Mama Varsator este mereu in miscare, este extrem de dinamica. Pentru asta are nevoie de sustinerea familiei, mai ales atunci cand este epuizata pentru ca sufera cand lucrurile nu sunt in ordinea pe care o prefera si o iubeste ea.

Mama Varsator are mereu mai multi copiii, rar o sa vezi o femeie Varsator cu un singur copil. De regula ele au doi sau mai multi copii pentru ca stiu ce sursa imensa de satisfactii si bucurii sunt acestia.

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  Caloria.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!