Sari la conținut

CONFERINȚA DE EDUCAȚIE TIMPURIE – EDIȚIA A V-A. Educație Pozitivă: mediu fericit, resurse infinite

Au început înscrerile pentru cea de-a V-a ediție a Conferinței De Educație Timpurie, ce va avea loc în perioada 7-9 noiembrie 2018 la Hotel Capitol din București. Evenimentul organizat de Fundația Acorns, prin divizia de training First7 – Parents & Educators Coaching, își propune să faciliteze accesul la informație de specialitate profesioniștilor care lucrează cu copii de la 0 la 10 ani: educatori, învățători, psihologi, pedagogi, asistenți medicali, supraveghetori și îngrijitori din creșe și grădinițe.

Unul dintre obiectivele Conferinței de Educație Timpurie este acela de a crește calitatea practicii educaționale în sectorul de stat prin intermediul cursurilor cu puternic caracter aplicat, livrate la cele mai înalte standarde de specialiști internaționali. În cele 3 zile de eveniment, participanții vor dobândi un set de strategii și activități, pe care le vor putea pune în practică în instituțiile lor, rezultatele fiind imediate. Accesul la eveniment este gratuit pentru personalul specializat din sistemul public de învățământ preșcolar și primar.

Tema conferinței de anul acesta este “Educația pozitivă: mediu fericit, resurse infinite”, subiect ce va fi abordat din perspective complementare de către specialiști în educație timpurie cu renume internațional:

•    Helen O'Donoghue este expert în sisteme educaționale internaționale, a condus două mari școli și este pasionată de procesul de învățare a copiilor. În cei peste 25 de ani de carieră, Helen O'Donoghue a contribuit la îmbunătățirea sistemelor educaționale din Malaezia, China, Vietnam, Franța, Olanda, Oman, Arabia Saudită, Elveția și Marea Britanie.
•    Anita Curtis este trainer de educație timpurie și planificator calificat. În cadrul conferinței de la București, Anita Curtis va pune accent pe modul în care orarul și schimbările de rutină pot influența procesul de învățare și va împărtăși educatorilor idei și provocări ce sporesc impactul predării.
•    Prezentarea lui Hellen Battelley, trainer specializat în dezvoltare fizică și în educație timpurie prin mișcare, va fi o pledoarie pentru implicarea activității fizice în procesul de învățare. Particpanții vor afla cum pot fi copiii determinați să facă mai multă mișcare, dar și despre inflența mediului de acasă asupra procesului de învățare.
•    Mark Carter este cercetător și trainer educațional. Sesiunea sa numită ‘Let’s go fly a K.I.T.E.’ își propune să atragă atenția asupra efectelor benefice pe care entuziasmul și atitudinea pozitivă le au asupra procesului de învățare.
•    La finalul celor 3 zile de training, Valentina Secară, președintele Fundației Acorns și inițiator a numeroase proiecte de formare și susținere a educatorilor, își propune să completeze setul de strategii oferite de trainerii internaționali cu idei de activități pentru un mediu de învățare armonios, sănătos și stimulant.

Personalul din sistemul public beneficiază de acces gratuit, în limita locurilor disponibile. Reprezentanții grădinițelor și creșelor private se pot înscrie pe baza unei taxe de participare. Pentru informații și înscrieri, este necesar un e-mail la office@first7.ro.
Eveniment organizat cu sprijinul Camerei de Comerț Româno-Britanice, Camerei de Comerț Româno-Olandeze (NRCC), Omega House și al sponsorilor: Catena, Asociația Armony Camp, Tonica, Raiffeisen Broker, Happy Tour, Estetiq Solutions, Camera Luminoasă, Imagine Art, Optiprint, Loredana Vasilescu.
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!