Sari la conținut

De ce oamenii aleg și iubesc să picteze pe numere

Vezi gGalerie foto

Situații de dat la zi, termene limită, șefi care vor să faci 10 lucruri în același timp - sună cunoscut? Cam aceasta ar fi descrierea unei zi de muncă “normale”. Numai că acest normal ne produce stres, ne face să fim nefericiți și adesea ne dorim ceva care să ne ajute să evadăm. Ei bine, acum ai la îndemână o soluție simplă, eficientă și mai mult decât creativă. Este vorba despre pictură pe numere, o activitate capabilă să te ajute să te relaxezi și să scapi de monotonie, dar și care îți va dezvolta latura artistică.

Trusele de pictura pe numere de la criando.ro îți permit să îți dezvolți creativitatea de unul singur. Celebrul pictor Van Gogh a realizat aproximativ 2100 de opere de artă și este unul dintre cei mai renumiți pictori din lumea occidentală. Însă, Van Gogh este probabil cel mai bun exemplu de pictor autodidact. De fapt, la începutul carierei, Van Gogh nu era atât de talentat, fiind chiar considerat mediocru. Cu toate acestea, Van Gogh a învățat să picteze făcând mai întâi câteva lucrări statice și copiind lucrările unor pictori celebri. Copierea lucrărilor altor artiști i-a permis să-și perfecționeze stilul, să folosească pensula și culorile în cel mai bun mod.

Este exact ceea ce aceste picturi pe numere de la criando.ro ne ajută să facem și beneficiile descrise de persoanele care au folosit kiturile sunt multiple. O pictură pe numere îți oferă experiențe inedite și o activitate relaxantă.

Kiturile disponibile la criando.ro constituie un Kit complet care este gata să te ajute să începi, nu să te stresezi. Un astfel de kit include:
- pânză din bumbac cu desen conturat și fixat pe o ramă din lemn;
- tuburi cu vopsea acrilică de înaltă calitate;
- 4 pensule de dimensiuni diferite;
- o coală de hârtie tip ciornă cu desenul conturat pentru exercițiu înainte de a pică pe tablou;
- cleme metalice pentru a agața tabloul unde vrei tu după ce îl termini.

Poți fi un începător care nu a mai pictat până acum sau a făcut ceva încercări recent sau poți fi un pictor bun, care însă nu am mai pictat de ceva timp. Kiturile de pictură pe numere de la criando.ro au multe de oferit pentru noi toți. În timp ce începătorii își pot înfrunta singuri toate dificultățile legate de pictură cu un kit gata de utilizare și complet, pictorii avansați pot găsi ajutor pentru a se ghida asupra operelor de artă existente și pentru a se familiariza cu diferite tonuri de culoare și subiecte artistice. Prin urmare, fie că dorești să pictezi o icoană, un peisaj sau ceva abastract, la criando.ro vei găsi ceva care să se plieze pe abilitățile tale sau pe ceea ce ai dorit să încerci.

Un kit de pictură pe numere este un fel de mentor care te ghidează pas cu pas și te ajută să dai viață unei lucrări artistice. Pictura poate fi o adevărată provocare, uneori intimidantă, dacă nu ai un îndrumător și, din acest motiv, mulți începători renunță. O pânză dintr-un astfel de kit este numerotată precis, marcată cu numere care se potrivesc cu vopselele care vin odată cu kitul. Nu numai că te va ajuta să pictezi corect, dar vei crea opere de artă extraordinare.

Pictorii mai experimentați au avantajul unei pânze gata pregătite, cu o gamă largă de combinații de culori și pot să își experimenteze stilul unic. Poți alege modele Abstracte, Flori, Toamna, Iubire, Spiritualitate, Animale sau Peisaje pe care să le lucrezi cu pasiune și să le expui cu drag pe pereții casei tale.

Fie că ești un începător sau un pictor experimentat, ar trebui să știi că tot secretul din pictură este despre cum faci combinația culorilor. Două tonuri de culoare diferite pot face diferența între a da viață unei imagini sau a crea ceva lipsit de sens. Dacă știi cum să combini culorile, ești la jumătatea drumului, însă kiturile de pictură pe numere vin cu tonurile de culoare deja pregătite pentru a te ajută în evidențierea diferitelor caracteristici ale unei imagini.

Kiturile de la criando.ro sunt disponibile într-o gamă largă de subiecte. Îți permit să experimentezi și să înveți noi stiluri și să îți dezvolți imaginația și abilitățile creative. Învățarea și stăpânirea oricărui tip de artă este o chestiune de exersare. Trebuie să încerci diferite subiecte care te vor învață ceva nou și îți vor dezvoltă abilitățile de bază.

Pictura pe numere este folosită, de asemenea, ca terapie de vindecare și de relaxare, o activitate extrem de plăcută, care te va scoate din cotidian. Vei vedea cât de bine te vei simți când imaginea va începe să prindă viață și când o vei atârna pe un perete din casa ta.
 
 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!