Sari la conținut

Fiica lui Virgil Ianțu, model pentru colecția de haine a Andreei Raicu. Uite cât de frumoasă este, la doar 15 ani!

Vezi gGalerie foto

Pe Andreea Raicu și Virgil Ianțu îi leagă o frumoasă și longevivă relație de prietenie de mai bine de 17 ani, de când prezentau emisiunea Big Brother. Andreea are o relație foarte bună și cu fiica prezentatorului TV, Jasmina Ianțu, adolescenta extrem de frumoasă, care i-a și devenit imaginea noii colecții de haine.

De curând, Andreea Raicu a lansat o colecție de hanorace inscripționate cu diferite mesaje și a ales-o ca model pe Jasmina, fiica lui Virgil Ianțu.

”Dacă cineva mi-ar fi spus în urmă cu 15 ani, când prezentam emisiunea Big Brother împreună cu Virgil Ianțu la Prima TV, că la un moment dat nu voi mai lucra în televiziune, că voi avea business-ul meu propriu și colecția mea de haine, tricouri și hanorace și că fiica lui Virgil, Jasmina, care nici măcar nu era în plan la momentul respectiv, va poza pentru ele, n-aș fi crezut lucrul asta nici măcar o secundă.
Dar cum viață este plină de surprize și se încăpățânează să-mi demonstreze în fiecare zi că niciodată nu trebuie să spui niciodată, după 15 ani lucrurile exact așa s-au întâmplat”, a scris Andreea pe blogul ei personal.

Vedeta a fost foarte încântată de colaborarea cu Jasmina și chiar i-a îndrumat pe fanii ei să o urmărească pe rețelele de socializare pe fiica lui Virgil Ianțu, pentru că sigur va avea o carieră în modelling.

"Este extrem de fotogenică și naturală – lucru care se poate vedea cu ochiul liber – dar și dezinvoltă și relaxată în fața camerei. Recunosc că m-a surprins în cel mai plăcut mod, pentru că s-a comportat exemplar și profesionist – ai fi zis că face asta dintotdeauna!", adaugă Andreea.

Sursa foto

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!