Sari la conținut

Fotografie virală: Imediat cum a venit pe lume, i-a zâmbit tatălui său: „În acel moment, mi-am dat seama ce e dragostea”

Vezi gGalerie foto

Imaginea ce surprinde nou-născutul care îi zâmbește tatălui său a luat cu asalt internetul. Fotografia înduioșătoare a devenit rapid virală, atingând inimile a milioane de oameni din întreaga lume.

Antonella, fetița lui Tarsila Rosa Cordeiro și Flávio Dyego Vilela, i-a zâmbit tatălui ei, imediat după naștere. Mama crede că Antonella a recunoscut vocea tatălui ei, care obișnuia să vorbească cu bebelușul și să mângâie burtica mamei în fiecare zi, în timpul sarcinii.

„Medicul a pus-o deasupra mea, dormind, și, de îndată ce tatăl ei a vorbit cu ea, Antonella și-a deschis ochii și a zâmbit!” a spus mămica.

„Întotdeauna i-a spus că o iubește foarte mult. Îmi spunea mereu „bună dimineața” și când se întorcea de la muncă, îmi mângâia burta. De îndată ce Antonella s-a născut, tatăl ei a repetat fraza pe care o spunea mereu când ea era în pântece: „Bună, micuțo, tati este aici!”, a adăugat mămica.

Flávio a menționat că s-a simțit binecuvântat să primească zâmbetul fiicei ei.

„Am crezut că știu ce înseamnă adevărată până când am văzut cel mai sincer zâmbet din lume... În acel moment, mi-am dat seama ce e dragostea”, a spus tăticul.

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!