Sari la conținut

O femeie din Alabama are două utere și poartă câte o sarcină în fiecare dintre ele. Mămica ar trebui să nască la sfârșitul acestui an

Vezi gGalerie foto

Kelsey Hatcher, în vârstă de 32 de ani, din Alabama, are două utere și poartă câte o sarcină în fiecare dintre ele. Femeia ar trebui să devină mamă de fetițe, în preajma Crăciunului. Cazul a fost descris de medici ca fiind unul rar și uimitor, potrivit The Guardian.

Femeia s-a născut cu o anomalie uterină rară, care poartă denumirea de uter dublu. Această anomalie afectează aproximativ 0,3% dintre femei.

„Faptul că ambele ovare au ovulat în acelaşi timp sau aproximativ în acelaşi timp, este destul de uimitor”, a declarat dr. Hayley Miller, membru al departamentului de medicină materno-fetală de la Stanford şi membru al Colegiului American al Obstetricienilor şi Ginecologilor.

În timp ce mămica se pregăteşte să nască doi copii, medicii se pregătesc să aibă personal suplimentar disponibil pentru naștere. Femeile cu două utere şi două cervixuri au nașteri destul de dificile.

Medicii au afirmat că o operație de cezariană poate fi riscantă, deoarece poate duce la pierderi de sânge, fiind necesare două incizii, una pe fiecare uter.

 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!