Sari la conținut

O fetiță de 9 ani a devenit virală pe TikTok pentru ținutele unice pe care le-a creat, acestea fiind admirate chiar și de cei mai cunoscuți designeri de modă

Vezi gGalerie foto

Kaia Aragon (9 ani) din Colorado a început să-și creeze propriile rochii încă din noiembrie 2021. A realizat până acum aproximativ 40 de ținute, preferata ei fiind o rochie pictată manual. Micuța a spus că, atunci când va crește, visul ei este să devină designer de modă.

Kaia a primit o mulțime de încurajări nu numai de la cei dragi, ci și de la designeri de modă. Editorul de modă și regizoarea Vera Wang i-a trimis chiar și  o felicitare Kaiei, urându-i noroc și spunându-i să-și continue visul de a deveni designer de modă.

Kaia a realizat prima dată un pat pentru pisici în luna noiembrie, dar a început imediat după să-și creeze și propriile rochii.

Micuța a declarat: „Îmi place că, în funcție de ceea ce porți, te poate face să te simți încrezător și curajos.”

De când era mică, Kaia a avut întotdeauna o pasiune pentru îmbrăcăminte. „Ea purta mereu accesorii și potrivea lucruri care nu aveau sens pentru mine, dar care prindeau sens după ce le așeza pe ea”, a spus Tonya, mama fetiței.

Visul micuței este să aibă o casă de modă cu toți prietenii și frații ei. „Prietenii mei și sora mea mai mare ar fi designerii, iar fratele meu se va ocupa de hairstyling”, a spus Kaia.

Sursa
 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!