Sari la conținut

(P) Colectia de vara NISSA cu reducere de 50%

Miercuri, 18 iunie, NISSA a deschis sezonul promotiilor de vara si intampina doamnele si domnisoarele in sezonul cald cu discounturi de pana la 50% la o multitudine de produse din noua Colectie.
 
Clientele noastre vor fi asteptate sa beneficieze de promotie in reteaua de 15 magazine NISSA (Baneasa Shopping City, Feeria,  Afi Palace Cotroceni, Unirea Shopping Center, Esplanada Commercial Center, NISSA Romana, Timisoara - Iulius Mall Timisoara, Brasov - strRepublicii, Constanta -Maritimo Shopping Center, Tom Commercial Center, Craiova – Electroputere MALL, Cluj – Polus Commercial Center, Iasi – Palas Mall, Felicia Commercial Center, Pitesti – Jupiter City ), dar si pemagazinul online shop.nissa.ro.
 
Campania este valabila in perioda 18.06.2014 – 30.06.2014, la produsele selectionate, in limita stocului disponibil.
 
Colectia de Primavara–Vara 2014 are ca teme principale dantela, printul, stilul marinaresc si formele geometrice, punand accent pe feminitate si atitudine, prin culoare si contrast. Marea parte din colectie ofera in  acelasi timp onfort si versatilitate prin materialele  folosite, de la bumbac la matase naturala, elemente esentiale femeii dinamice.
 
Despre NISSA
 
Femeia NISSA este independenta, activa, ambitioasa, se cunoaste pe sine si are incredere in puterile ei.
 
Prin colectiile noastre ne-am propus sa promovam imaginea femeii moderne, active, independente, optimiste si rafinate. Eleganta, dar nu opulenta, simpla, dar nu fada, sigura pe ea, dar nu aroganta, sensibila, dar nu slaba, femeia pentru care cream este speciala si se simte astfel, isi cunoaste trupul si dorintele, porneste la drum stiind nu doar ca va ajunge la destinatie, ci si ca va lasa ceva in urma ei.
 
NISSA ofera pe langa articole vestimentare si o gama larga de accesorii spectaculoase de zi si seara, astfel incat, cu putina imaginatie si curaj, tranzitia de la un outfit de zi la unul de seara devine un proces simplu si distractiv.
 
Fie ca vorbim despre colectia NISSA Woman sau NISSA Kids, fiecare dintre acestea are povestea ei.
 
Colectiile se remarca prin detaliile elaborate minutios si se concentreaza pe accesorii lucrate manual. Diversitatea produselor, variatiile de culoare si croiala, permit ca acestea sa fie usor de purtat de catre femei increzatoare, indiferent de vârsta sau de personalitate.

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro

  click.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!