Sari la conținut

(P) Koyos.ro lanseaza primul targ virtual de Paste

Se lanseaza primul targ virtual de Paste din Romania pe site-ul de e-commerce Koyos.ro. Targul de Paste de la Koyos.ro este deschis non-stop intre 4 si 20 aprilie si vine cu reduceri de pana la 35% la o categorie extinsa de produse de larg consum dar si cadouri pe care le puteti face celor dragi cu ocazia sarbatorilor. 
 
 
Unul dintre lucrurile importante care fac parte din oferta targului de Paste este faptul ca electrocasnicele mari comandate in aceasta perioada vin la pachet cu transport gratuit.
 
Persoanele care au nevoie de un frigider nou vor constata cu placere ca pot sa aiba unul cu un pret redus cu 15% fata de pretul initial. Cine crede ca este timpul pentru un televizor mai mare, trebuie sa se grabeasca: doar in aceasta perioada are sansa de a gasi pe Koyos.ro televizorul visat cu 20% mai putin. 
 
Telefoanele vin si ele cu o imbucuratoare reducere de pana la 15%, iar cuptoarele cu microunde sunt mai ieftine cu 24%. Daca exista cineva caruia tocmai i s-a stricat masina de spalat si intrape Koyos.ro, gaseste sigur un model redus cu 10%. Si probabil ca printre cei mai bucurosi clienti vor fi si cei ce isi doresc un aspirator, caci vor putea lua unul acasa platind cu 35% mai putin.  
 
 
Koyos.ro a pregatit ceva bun si pentru clientii care stau conectati la pagina de facebook a siteului: Happy Hour in fiecare zi. Asta inseamna ca siteul va anunta exclusiv pe facebook o super reducere valabila doar pentru o ora in fiecare zi. Prin urmare, cine vrea oferte si mai bune decat cele déjà tentante propuse de site, va urmari cu atentie pagina de facebook si surprizele care vor fi postate aici. 
 
"Toti asteptam perioada sarbatorilor de Paste cu bucurie si o stare sufleteasca foarte speciala. E primavara, avem liber, ne vedem cu familiile si petrecem momente tihnite, cum ni se intampla de prea putine ori intr-un an. Insa trebuie sa recunoastem ca, in aceasta perioada, ne si place sa cumparam lucruri noi. Ei bine, stim lucrul acesta si vrem sa ne ajutam clientii sa iasa la cumparaturi in conditii mai bune: fara sa se deplaseze, fara aglomeratie si platind mai putin", ne spune Dana Iorga, Director General Operatiuni, Koyos.ro.
 
Magazinul online KOYOS are la baza experienta de 18 ani pe piata de distributie IT&C a companiei IT&S (International Transactions & Services SA). IT&S S.A. este certificat ISO 9001: 2008 de catre SRAC si IQNet pentru implementarea si mentinerea sistemului de management al calitatii.

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro

  click.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!