Sari la conținut

Peste 6.000 de mame și-au anunțat intenția de a participa între 5 și 8 martie, la Târgul Baby Boom Show

Vezi gGalerie foto

București, 1 Martie. Târgul Baby Boom Show se va deschide joi, 5 martie, la Romexpo, Pavilionul B1.

Peste 6.000 de mame au descărcat invitația online pentru a intra în primele două zile ale târgului.

O mie de gravide, mame și tați s-au înscrisi la cursurile organizate în cadrul evenimentului și 160 de copii interpreți, mici actori și dansatori care vor urca pe scenă pentru a performa sau pentru a participa la ateliere creative într-un program artistic ce merită văzut.

În privința expozanților, Târgul Baby Boom Show numără 150 de standuri cu produse și servicii pentru gravide și copii sub 7 ani.

Cele mai mai mari branduri destinate acestor categorii vor fi, de asemenea, prezente în perioada 5 -8 martie, la Romexpo. Discount-urile anunțate de expozanți sunt generoase: între 15-80% la o serie de produse și servicii.

Ca organizatori suntem în permanență legătură cu toate părțile implicate, autorități, parteneri, expozanți, specialiști, medici și toate deciziile sunt luate ca urmare a consultărilor.

Au fost suplimentate măsurile de protecție:

•    Dispensere sanitare echipate cu dezinfectant vor fi instalate în locația festivalului
•    De asemenea, la intrare, va exista personal dotat cutermometre cu infraroșu, pentru măsurarea temperaturii corpului fiecărei persoane (vizitator, expozant, organizator)
•    Toaletele beneficiază de igienizare suplimentară și vor fi dotate cu dispensere
•    Târgul Baby Boom Show se desfășoară într-un spațiu expozițional generos - 6000 de metri pătrați, cu toate normele de siguranta respectate si cu masuri de protectie ridicate.
•    Recomandăm cu insistență expozanților și vizitatorilor să urmeze îndrumările și protocoalele anunțate de autoritățile mandatate să comunice în privința Coronavirusului. #SurseOficiale

Vă asigurăm că monitorizăm permanent situația și suntem în contact direct cu autoritățile pentru a lua cele mai bune decizii pentru toți participanții (expozanți și vizitatori).

Îndemnul la calm și la informarea doar din surse autorizate, de la reprezentanți ai instituțiilor mandatate să comunice pe tema Coronavirus, trebuie să fie lucruri firești, de bun simț.

Târgul Baby Boom Show își propune să fie o oază de bucurie și bună dispoziție pentru mame și copii.
Vă invităm să veniți alături de noi! Între 5 și 8 martie, la Romexpo, Pavilionul B1!
 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!