Sari la conținut

Recomandarea saptamanii - MUNE: Gardianul Lunii

 

Stim, a inceput scoala si nu-ti vezi capul de griji! Asta nu inseamna ca nu poti strecura in program si-o iesire la film, impreuna cu cel mic!

Recomandarea acestei saptamani este MUNE: Gardianul Lunii, o animatie adorabila, din care veti avea amandoi cate ceva de invatat!
 

Mune: Gardianul Lunii are un concept puternic destinati intregii familii si abordeaza teme importante precum prietenia, calatoria sau iubirea fiind totodata un film inteligent despre maturizare, spus in imagini fermecatoare.
Actiunea are loc intr-un univers fantastic in care ziua si noaptea se afla sub paza unor gardieni legendari. Protagonistul povestii noastre este Mune, un mic spiridus al noptii, care, spre surprinderea tuturor, este ales sa devina Gardianul Lunii, in ciuda staturii sale deloc impunatoare si a lipsei sale de experienta. Printre responsabilitatile lui Mune se afla indrumarea Lunii in noapte si statul de veghe asupra Lumii Viselor. Aventurile lui Mune incep atunci cand pierde Luna din greseala, punand intregul echilibru al planetei este în pericol. Soarele cade in mainile lui Necross, lordul lumii subterane care scufunda  intreaga planeta in intuneric.
Pentru a salva omenirea, Mune trebuie sa faca echipa cu noul Gardian al Soarelui, egoistul Sohone, si cu Glim, o fiinta agila, dar plapanda din ceara. Cei trei vor trece prin aventuri incredibile care ii va transforma in cei mai buni prieteni.  

Vedetele din Romania care s-au bucurat sa dea voce personajelor sunt actorul Dragos Bucur, care interpreteaza rolul principal, cantareata Delia Matache, Vladimir Draghia sau prezentatorii TV Razvan si Dani.


 

Mune: Gardianul Lunii a intrat saptamana aceasta in cinematografele din toate tara si fi urmarit atat in 2D, cat si in 3D, dublat in limba romana.

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    Caloria.ro

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!