Sari la conținut

Te-ai gândit să organizezi un dressing în casa ta? Află aici ce trebuie să faci

Probabil te-ai săturat să ai haine peste tot și să nu îți mai încapă nicăieri. Oricât le-ai sorta, le-ai oferi altora sau le-ai dona, dulapurile tale sunt la fel de pline și fără spațiu. Ei bine, cea mai bună soluție este să creezi un dressing, o încăpere specială doar pentru depozitarea hainelor și a încălțămintei, această decizie ajutându-te să câștigi mult spațiu prin renunțarea la dulapurile și sertarele din fiecare cameră. În plus, așa vei reuși să ai un dormitor mai spațios și mai aerisit, ceea ce e foarte sănătos.

Află în continuare în acest articol ce trebuie să faci pentru crearea unui dressing:

1. Eliberarea sau realizarea unei mici încăperi pentru acesta

Fie că îți eliberezi debaraua, holul, spargi niște pereți sau creezi alții noi, dressing-ul este o decizie extraordinar de bună pentru întreaga familie. În cazul în care un dispui de destul spațiu, poți să-l realizezi în mansardă sau la subsolul casei.

2. Întocmirea rafturilor sau a dulapului

În funcție de preferințele tale, pentru a avea în sfârșit destul spațiu de depozitare a tuturor hainelor, gecilor, lenjeriilor de pat și a încălțămintei, este recomandat să creezi mai multe rafturi pe perete, cu o distanță destul de mare între ele și o ușă glisantă. Aceasta este varianta cea mai ușoară, dar și eficientă din punct de vedere financiar.

3. O mașină de spălat și un uscător de rufe

O altă idee foarte bună în ceea ce privește dressing-ul este amplasarea mașinii de spălat și a uscătorului de rufe în această încăpere. Astfel, vei câștiga mult spațiu în baie sau în camera în care are loc mașina, și, nu în ultimul rând, vei contribui la estetica și design-ul interior din locuința ta. În plus, nu se va mai auzi zgomotul acestora din baie sau living, mai ales când vrei să te relaxezi sau ai musafiri. Dacă ești în căutare de uscător de rufe, caută din gama altex.ro, iar munca ți se va ușura considerabil.

4. O oglindă mare

Oglinda ar trebui să fie nelipsită din dressing, pentru a-ți fi cât mai practic să îți alegi ținutele, și în fiecare zi înainte de a ieși din casă. Este indicat ca oglinda să fie destul de mare, încât să cuprindă cât mai mult și să îți fie utilă.

5. Masa de călcat

Un alt element care ți-ar fi de mare folos în această încăpere a locuinței tale, ar fi masa de călcat. Așadar, toate activitățile ce țin de spălarea, uscarea și călcarea hainelor vor avea loc acolo, iar această decizie este cât se poate de practică și modernă. Vei vedea că viața și se va schimba în mod vizibil și total va deveni cât mai ușor și practic.

Prin urmare, dacă aveai în plan să îți creezi o încăpere pentru dressing, vei afla din acest articol cum să procedezi și te vei putea inspira, ajungând să iei decizile cele mai ușoare, corecte și de bun gust. Nu vei regreta deloc!

Sursă foto: Pexels.com
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!