Sari la conținut

Tipuri de pantofi care nu trebuie să lipsească din dulapul niciunei femei

Orice femeie pasionată de modă nu se va limita niciodată la a avea puține perechi de pantofi în dulapul său, pentru că ea știe cel mai bine că fiecare ținută necesită un anumit tip de pantof care să fie accesorizat. Mai mult de atât, pe lângă stilul și comoditatea încălțărilor, ele trebuie să și vină în nuanțe diferite, în funcție de look-ul dorit. Dacă vrei și tu să ajungi la ziua ideală în care să poți spune nu îmi fac griji cu ce mă îmbrac și cu ce mă încalț pentru că am tot ce îmi trebuie, atunci poți verifica următoarea listă.

Uite care sunt pantofii care nu trebuie să îți lipsească, indiferent de ocazie:

Pantofi stiletto

Probabil perechea de pantofi cea mai cunoscută în rândul femeilor este cea cu toc stiletto. Aceștia denotă eleganță, încredere în propria persoană și complimentează orice ținută. Pentru evenimentele din viața ta, precum  nunțile, botezurile, aniversările, dar și întâlnirile cu colegii de la muncă, cel puțin o pereche de acest tip este necesară. Dacă vrei să te rezumi doar la una, alege pantofii într-o culoare nude, ca să se asorteze la orice ținută. Dacă vrei să îți faci stocul, orientează-te spre unii nude, unii roșii și ultimii negri.

Bocancii

Bocancii sunt încălțări destinate persoanelor care pe parcursul unor zile vor să se simtă comode și să nu aibă stresul pe care tocurile îl pot provoca uneori. Partea bună în ceea ce îi privește e că, în ciuda aparențelor, bocancii de damă, cum sunt și cei de la reverse.ro, accesorizați corespunzători pot păstra notele de unicitate și de feminitate ținutelor. Te poți uita pe site la câteva perechi, apoi imaginează-te purtându-i în următoarele situații. O pereche de bocanci purtată primăvara cu o rochie peste genunchi, creând un efect contrastant fabulos ori poartă-i iarna alături de o rochie din lână, fiind versatili la mai multe evenimente la care poți să iei parte: la o plimbare în oraș, la birou etc.

Cizmele înalte

La fel ca bocancii, și cizmele sunt articole de încălțat care se potrivesc atât pentru temperaturile modice de primăvară, cât și pentru sezonul toamnă-iarnă. Lungimea lor poate să salveze sau să distrugă o ținută. Alege să le porți doar în combinații cu fuste sau cu rochii, pentru că atunci când le vei asorta cu pantalonii vei avea parte de mai multe bătăi de cap decât ar trebui. Ele sunt un accesoriu de nelipsit din dulapul tău pentru zilele în care vrei să porți ținute mai elegante, dar vrei și să nu ai probleme cu frigul.

Balerinii sau mocasinii

Dacă cizmele nu pot arăta mereu bine atunci când sunt aleși la o ținută în care porți pantaloni de costum sau jeanși, o pereche de balerini sau una de mocasini vor fi întotdeauna alegerea potrivită. Aceștia sunt tipuri de încălțăminte care susțin piciorul și oferă doar comoditate celor care aleg să îi poarte. Balerinii sunt mult mai feminini prin definiția lor, iar mocasinii pot să ofere o senzație de masculinitate purtătoarei.

Acestea fiind zise, acum știi după ce perechi de pantofi să te orientezi data viitoare când mergi la shopping. Având câte o pereche din cele menționate mai sus, vei ști mereu ce trebuie să alegi dintre o pereche de pantofi stiletto și bocanci în momentul în care te-ai îmbrăcat și vrei să ieși pe ușă. Dacă investești în ele, cu siguranță vei scuti timp de gândit și vei arăta fabulos.

Sursa foto: pexels.com

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!