Sari la conținut

Top 5 tipuri de poșete de damă ideale pentru octombrie 2022

Vezi gGalerie foto

Există mai multe tipuri de genți de damă spre care îți poți orienta atenția în octombrie 2022, însă este important să le porți pe cele aflate în tendințe, pentru a fi în pas cu moda. De aceea, dacă dorești să te imbraci cool în această lună frumoasă de toamnă este ideal să afli care sunt modelele de poșete de damă pe care trebuie să le porți cu zâmbetul pe buze.

Citește în continuare articolul, și află de aici care sunt cele mai frumoase genți ale acestei luni.

Iată cele mai îndrăgite poșete de damă ale lunii octombrie:

•  Geantă shopper

O geantă shopper este ideală atât pentru momentele în care mergi la cumpărături, cât și pentru situațiile în care trebuie să iei după ține mai multe produse. O astfel de poșetă este ideală pentru mămici, dar și pentru femeile care adoră să poarte cu ele toate produsele care pot fi utile pe parcursul zilei.

•  Geantă roz

Rozul este la mare căutare în luna octombrie, așa că poți purta fără rețineri orice tip poșetă cu această nuanță deosebită. Poți lua în considerare o astfel de geantă atât în momentele în care mergi la serviciu, cât și atunci când ieși la restaurant alături de partener.

Vestea bună este că o poți purta cu o paletă largă de culori, precum este mov, albastru, galben sau argintiu. Astfel, dacă îmbraci o rochie argintie și o pereche de cizme mov, poți adăuga o astfel de geantă, pentru a completa cât mai creativ întregul outfit.

•  Borsetă din piele

O borsetă din piele reprezintă soluția ideală în numeroase situații. Indiferent că mergi la o plimbare prin pădure sau că pleci într-o excursie alături de cei mai buni prieteni, o borsetă din piele reprezintă cea mai bună idee.

O astfel de geantă este ușor de purtat și de asortat și poate fi destul de încăpătoare, astfel încât să-ți încapă lucrurile esențiale. Alege o borsetă crem sau neagră, pentru a o asorta cât mai ușor.

•  Geantă casual neagră

Cu siguranță poți avea zile în octombrie când să porți vestimentații foarte colorate, care necesită o poșetă neagră. De aceea, cel mai bine este să alegi să porți o geantă casual în această nuanță, deoarece se potrivește de minune atât șa ținutele elegante, cât și la cele glam.

Cu alte cuvinte, poți purta un astfel de model de geantă atât la birou, cât și în timpul liber, când alegi vestimentatii lejere, dar cool.

•  Plic supradimensionat

În luna octombrie poți participa la diferite petreceri ori evenimente grandioase care necesită ținute elegante, de ocazie. De aceea, dacă vrei să poți o geantă în tendințe în cadrul acestora, cel mai bine este să alegi un plic supradimensionat într-o nuanță plăcută de auriu. Alege să porți o astfel de poșetă de damă de la Barneystore.ro într-o nuanță frumoasă de vișiniu, galben, arămiu sau auriu, astfel încât să fii în ton cu toamna.

În cele din urmă, ține cont de toate sugestiile de mai sus și alege să porți doar poșete la modă.

Sursa foto: Pexels.com
 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!