Sari la conținut

Mi-e milă de cei care nu sunt capabili să recunoască atunci când copilul lor greșește

Ce s-a întâmplat la Oradea, pe aleea de lângă școală, în miezul zilei, este strigător la cer. Faptul că mai multe fete au călcat-o în picioare pe o colegă de-ale lor trebuie sancționat exemplar. Poate că o încăierare parte în parte între doi bărbați n-ar fi mișcat pe nimeni, dar un măcel cum a fost cel de la Oradea revoltă o nație întreagă.

Și ce ne enervează mai mult este lipsa de regret arătată de familia principalei bătăușe. Ea e minoră, să zicem că e încă un copil. Deși e revoltător și modul în care continuă să se manifeste pe rețelele de socializare. În ultimele 24 de ore, am văzut replici de-ale ei înfiorătoare.

Absolut înfiorătoare. A atacat, acum este blamată și răspunde tot cu atacuri. De cea mai joasă speță, suburbane, lipsite de cel mai mic bun simț, de cea mică fărâmă de remușcare. Este cercetată penal și tot nu înțelege cât de grav a fost gestul ei.

►Citeşte şi Tu ești singurul erou al copilului tău! Nu-l dezamăgi!

Și mai grav este că TATĂL ei are aceeași minte ca fiica sa. DA!!!! Gândește exact la fel, la fel de infantil, de teribilist, de suburban.

Tatăl ei, un tip care pozează pe internet cu un trabuc în mână, ca un „șmecher”, este halucinant! L-am urmărit în postări și în comentarii și, pur și simplu, sunt șocat. La rândul lui atacă, jignește, folosește un limbaj suburban. Este și complet agramat, dar asta este cea mai mică problemă a lui.

Abordarea lui despre viață este teribilă. „A făcut bine că a bătut-o!”, „Ce mare scofală a făcut?” sunt doar câteva dintre replicile lui halucinante. Le-a scris fără nicio remușcare, însoțindu-le cu amenințări violente către oricine are ceva de spus împotriva lui.

(...)

Citeşte mai mult pe taticool.eu

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter
  Life.ro

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!

  Evenimente Bucureşti