Sari la conținut

Amalia Enache este însărcinată

Bucurie mare pentru vedeta PRO TV! Amalia Enache a anunțat că este însărcinată, însă nu a dat detalii despre sexul sau tatăl copilului.

Prezentatoarea Știrilor PRO TV recunoaşte că trăieşte cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei şi aşteaptă cu nerăbdare să îşi ţină copilul în braţe. De asemenea, ea a mărturisit într-un interviu acordat postului pentru care lucrează că-şi doreşte să fie o mamă relaxată, însă vrea ca prichindelul ei să fie cât mai educat, astfel că uneori va deveni şi mai strictă.

„Am cam simţit şi n-am avut îndoieli când au apărut semnele. Am făcut testul de sarcină pentru emoţia tatălui copilului, dar stiţi, noi, mamele, simţim. Sper că voi fi o mămică relaxată, care îşi doreşte un copil fericit, mai presus de orice altceva. Şi educat, aşa că s-ar putea să am şi stricteţe.“

Vedeta PRO TV nu a dezvăluit nici numele tatălui copilului, nici sexul bebeluşului, însă Amalia Enache este cunoscută pentru discreţie atunci când vine vorba de viaţa personală.

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat

  Desenele animate și educația

  Plouă afară. E frig și cred că e un moment potrivit pentru acest subiect, despre care vreau să scriu de ceva vreme – despre educația copiilor și desenele animate. Un lucru e sigur, copiii...

  Abonează-te la newsletter
  Life.ro

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!

  Evenimente Bucureşti