Sari la conținut

Eşti gravidă? Iată cele mai simpatice moduri de a-ţi anunţa partenerul că va fi tătic

Tocmai ţi-ai făcut testul de sarcină şi au apărut două liniuţe? Ai fluturi în stomac şi nu ştii cum să îţi anunţi iubitul mai repede şi mai frumos? Dacă vrei să nu o faci la telefon sau printr-o simplă şi sinceră îmbrăţişare, avem noi câteva propuneri:

Cum să îţi anunţi iubitul că eşti gravidă:

Echipament sportiv în miniatură - Dacă iubeşte un sport anume, îţi poţi face cadou un echipament în miniatură, însoţit de o felicitare pe care să scrie: „de acum nu vei mai juca singur, tati!”

Îi goleşti un raft din şifonier – Îţi poţi anunţa iubitul că va deveni tată eliberând un raft din şifonierul lui. Nu, nu va înţelege că îl dai afară din casă, pentru că vei avea grijă să pui acolo un bileţel pe care să scrie: „Fă loc şi pentru hăinuţele mele, tati!”

Băutura lui preferată în… biberon – când ajunge acasă şi te roagă să îi dai o bere, un vin sau chiar numai apă, îi poţi oferi băutura respectivă într-un biberon. Nu va fi nevoie de prea multe explicaţii, ochii tăi vor vorbi!

► Citeşte şi Cum anunti marea veste

Rezervare la cină – Îţi poţi suna iubitul să îl inviţi în oraş. Când veţi intra în oraş şi veţi cere să fiţi duşi la masa voastră… surpriză! Pe rezervare sunt trecute trei locuri: „mami, tati şi bebe”!

Poză cu bebe – Dacă nu ai mai ai deloc răbdare până ce vine acasă, atunci poţi opta pentru a-i trimite o poză sau un video cu un bebeluş sau chiar cu testul de sarcină. Va ajunge la tine mai repede decât gândul!

Deseneaz-o pe mami, pe tati şi pe bebe –Dacă ai talent la desen sau chiar şi numai voinţă, poţi desena pe o coală imaginea unei familii în care tocmai a intrat un nou membru. Nu te sfii să îi colorezi părul mămicii ca pe al tău, pentru ca iubitul să înţeleagă clar despre ce este vorba!

Sticker pentru maşină – Ştii celebrele stickere cu „baby on board”? Dă fuga la magazin, cumpără unul şi uite-te pe geam, pentru a surprinde exact momentul în care viitorul tătic intră în parcare! Dă fuga la el şi spune-i că ai ceva de lipit pe maşină!

Oglindă, oglinjoară – Foloseşte-ţi rujul preferat (merită uzat, îţi garantăm), pentru a scrie pe oglinda din baie Bine ai venit acasă, tati! Se va emoţiona până la lacrimi, îţi garantăm!

Tu ce alte idei ai?

Sursa foto: Free pik

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  • Corina

    foarte tare ideea cu bautura in biberon happy
    am gasit si eu o idee pe net, si anume un puzzle personalizat cu mesajul surpriza pe ultimul rand. ce parere aveti. se poate vizualiza la http://www.pepuzzle.ro/blog/insarcinata.html

Trimite un comentariu
Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

adevarul.ro

click.ro
..

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!