Sari la conținut

Au pus o cameră de filmat în camera gemenilor de doi anişori şi nu le-a venit să îşi creadă ochilor, când au văzut ce fac ei toată noaptea – VIDEO

Puţine momente sunt mai liniştitoare pentru părinţi, decât acelea în care îşi pun în sfârşit copilaşii în pat, după o zi plină. Liniştea se aşterne, copiii închid ochii şi pleacă în lumea viselor, lăsându-se vizitaţi de îngeri.

Sau… nu? Ne scapă ceva? Da, se pare că da! Trebuia să fi văzut clipul de mai jos înainte să ne fi aruncat cu asemenea presupuneri! :D

De ce spunem acest lucru?! Păi staţi să vedeţi şi voi! Părinţii a doi gemeni de peste ocean, pe nume Andrew şi Ryan, au montat în dormitorul micuţilor o cameră de supraveghere, curioşi şi speriaţi că cei doi se trezesc mai mereu obosiţi.

Aşa se face că, după o noapte aparent odihnitoare, nu mică le-a fost surprinderea părinţilor când au constatat că pentru gemenii lor, în vârstă de doi anişori de-acum, noaptea este pentru distracţie şi nu pentru dormit: cei doi au fost filmaţi cum fug prin odaie, împrăștie pernele, urcă și coboară din pătuțuri, fac adevărați munți din plapume și perne (ca să aterizeze mai ușor) și doar uneori se mai astâmpără, pentru a-și trage aerul.

Clipul cu gemenii neastâmpărați a adunat peste 62 de milione de vizualizări, în doar câteva zile.

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!