Sari la conținut

Cum să alegi căruciorul potrivit pentru bebelușul tău (Ghid complet) 2019

Se spune că atunci când vine primul copil ai cumpăra și Soarele și Luna.  Cam așa am simțit și noi atunci când am fost la primul târg de bebeluși când eram însărcinată în 6 luni cu Maria. Primul lucru cumpărat pentru ea s-a întâmplat să fie căruciorul.

Doar că oamenii fără experiență ca noi au de tras după dacă nu sunt suficienți de informați. Am ales căruciorul după doar 2 aspecte: cum arată și să aibă roți mari. În percepția noastră roțile mari însemnau că sunt bune de mers pe orice fel de teren.

Total greșit! Unde mai pui și că aceste roți mari au venit pe un cadru mare, ceea ce a făcut ca jumătate din portbagajul generos al mașinii soțului să fie mereu ocupat de acest cadru.În perioada când am folosit și landoul deja am ales să nu mai ieșim din zona cartierului nostru, căci altceva nu prea mai încăpea.

Acum, la al treilea copil, ne-am apucat să căutăm sârguincios un cărucior care să se potrivească nevoilor noastre. Aș putea spune chiar că lucrurile au evoluat foarte mult în ultimii 5 ani.

Deja te gândești la cărucior că la o investiție pe termen lung, ce mai.. îmi este totuna dacă mă uit după mașină sau după cărucior. Și nu glumesc cu această comparație pentru că similitudinile sunt izbitoare. Am ajuns să discutăm despre un cărucior în termeni din industria auto: sașiu, GT, frână de mână, run flat tires și câte și mai câte. (...)

Citește mai mult pe zanascutecel.ro

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!