Sari la conținut

De ce bebelușii născuți în iulie sunt speciali, conform științei

Dacă te pregătești să naști luna aceasta, există o mulțime de motive pentru a sărbători.

Bebelușii născuți în luna iulie sunt foarte norocoși și speciali că se vor naște în luna lui cuptor. Iată de ce:

Văd partea "strălucitoare" a lucrurilor

Vremea nu este doar singurul lucru din iulie care este însorit. Cercetările au arătat că oamenii născuți în luna iulie tind să aibă perspective mai mari în viață. Temperamentele hipertimice sunt întâlnite cel mai des în rândul bebelușilor născuți vara, ceea ce înseamnă că sunt predispuși la pozitivitate excesivă.

► Citește și: Mesaj către fetița mea: Ești minunată, draga mea

Sunt buni în reglamrea emoțiilor lor, chiar de la o vârstă fragedă

Potrivit unui studiu din Japonia, bebelușii născuți vara au arătat mai mult control decât cei născuți toamna sau iarna, încă de la vârsta de 18 luni. Aceasta se referă la capacitatea de a alege voluntar un curs de acțiune în condiții de conflict și de a planifica viitorul, detectând erorile.

Vor avea nevoie de perseverență

Studiile au arătat că bebelușii născuți în lunile de vară au mai puține șanse să urmeze studii superioare. Experții teoretizează această legătură cu faptul că bebelușii născuți vara sunt de obicei cei mai tineri din clasele lor. Însă, așa cum ar susține cu siguranță bebelușii noștri optimiști din iulie, asta înseamnă că vor avea nevoie de perseverență ceva mai mare.

► Citește și: 8 lucruri pe care mi-aș fi dorit să le fac cu bebelușul meu

Vor fi cei mai înalți copii din clasă

Bucură-te mami! Bebelușul tău născut în iulie are o pondere mai mare la naștere. De acolo și tendința de a continua să crească și să fie mai înalt decât bebelușii născuți în alte sezoane.

Au mai multe șanse să fie stângaci

Studiile au arătat că bebelușii născuți între lunile martie și iulie au o posibilitate semnificativă de a fi stângaci. Cercetătorii consideră că are legătură cu variația seznieră a altor factori, cum ar fi incidența agenților infecțioși.

► Citește și: Copile, îmi arăți ce are viața mai frumos de oferit...


Sursa

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!