Sari la conținut

Uimitor: ce se întâmplă cu laptele matern, după ce copilul a fost vaccinat. Postare virală

Postarea unei mămici, în care arată ce se întâmplă cu laptele matern după vaccinarea copilului, a devenit virală. Jody Danielle Fisher a postat o fotografie cu laptele matern muls înainte și după ce i-a fost făcut copilului vaccin, demonstrând că acesta știe să reacționeze la o mulțime de modificări din organism.

“Este albastru din cauza anticorpilor produși de corpul meu, care se raportează la substanțele introduse prin vaccin ca la o boală în faza incipientă și încearcă să lupte cu ea”, a scris Fisher despre laptele muls la două zile de la vaccinarea copilului.

► Citește și Cum funcţionează vaccinurile? Este esenţial să ştim aceste informaţii

Acesta este motivul pentru care alăptez chiar și la 13 luni și pentru care o voi face în continuare. Nu primești toți nutrienții necesari din formulă sau din laptele de vacă, a povestit Fisher, explicând că saliva fiicei sale, care acum conținea o versiune mai slabă a virusurilor din vaccinuri, semnalând corpului mamei să creeze anticorpi care să lupte cu posibila boală.

Primul lapte, colostrul, este de culoare gălbuie și are o textură mai lipicioasă. De asemenea, pe parcursul alăptării poate fi mai gros sau, dimpotrivă, mai apos.

Mai mult, își poate schimba și culoarea în funcție de ce mănâncă mama pe parcursul unei zile. Dacă alimentele consumate conțin coloranți chimici de sinteză laptele matern poate fi chiar și verde, portocaliu sau albastru.

Jody Danielle Fischer spune că nu a mâncat sau băut nimic care să aibă în compoziție coloranți sintetici, ceea ce o face să susțină fără rețineri că nuanța căpătată de lapte după ce copilul a fost vaccinat se datorează anticorpilor produși de organismul ei. Mai mult, ea spune că de fiecare dată când fata ei este bolnavă laptele capătă această culoare. Pentru ea este o dovadă în plus că laptele matern se schimbă în funcție de nevoile copilului său.

Motivul acestor schimbări este că laptele matern își schimbă compoziția în mod constant, nu doar pe parcursul unei zile, ci și în timpul aceleiași alăptări. ”Un copil crește, iar laptele matern se transformă odată cu el pentru a-i asigura tot ce are nevoie pentru o creștere optimă, în fiecare fază de dezvoltare”, a scris un consultant în alăptare pe portalul kellymom.com. Cu alte cuvinte corpul unei mame știe exact care sunt necesitățile copilului ei în orice moment.

► Citește și Cele 7 minuni ale laptelui matern

Postarea britanicei a devenit virală și a strâns atât cuvinte de laudă, cât și critici. Unele mămici au apreciat-o atât pentru alăptarea prelungită, cât și pentru faptul că îți vaccinează copilul. Pentru alte persoane tocmai decizia de a-și imuniza fata a fost motiv de tragere la răspundere. Când acest tip de reacții s-au înmulțit Fisher a revenit asupra postării și a scris că fotografia vine să arate că vaccinurile fac exact ceea ce promit: introduc în organism o variantă mai slab a bolii pentru a-l obliga să producă anticorpi pe care să îi folosească atunci când are nevoie să se vindece.

”Nu este intenția mea de a le arăta cu degetele pe cele care au ales formula. Pe primul meu copil l-am hrănit exclusiv cu lapte praf, pe al doilea și pe al treilea cu lapte matern și completare. am vrut doar să arăt ce lucruri minunate poate face  corpul uman”

Sursa
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!