Sari la conținut

Un bebeluș de numai 3 săptămâni a fost externat, după ce a învins Noul Coronavirus

O fetiță de doar 3 săptămâni a fost externată dintr-un spital din Marea Britanie, după ce s-a luptat cu COVID-19.

Bebelușul a fost născut mai devreme de termen cu 8 săptămâni, prin cezariană, în data de 26 martie.

Micuța Peyton era ținută într-un incubator când părinții ei, Tracy și AJ Maguire, au aflat că puiul lor are coronavirus.

Părinții nou-născutului și-au împărtășit bucuria și au apreciat eforturile incredibile depuse de către personalul National Health Service care au ajutat la tratarea fetiței – cred că este unul dintre cei mai tineri pacienți cu coronavirus din Marea Britanie.

► Citește și: Gravidă ucisă de Coronavirus. Bebelușul i-a fost salvat prin operație de cezariană

Când am auzit că Peyton are coronavirus, am izbucnit în plâns și m-am îngrijorat cu privire la modul în care virusul i-ar putea afecta sistemul respirator, plămânii și dacă i-ar pune viața în pericol, spune mama copilului.

Ni s-a spus că va trebui să stăm departe de puiul nostru timp de 14 zile și să ne izolăm acasă, dar n-am vrut să stau separată de copilul meu atât de mult timp. Personalul a acceptat cu drag să mă izolez cu ea în spital, în timp ce soțul meu a stat acasă.

► Citește și: Îngrijirea nou-născutului în timpul pandemiei de COVID-19

Peyton este cea mai prețioasă persoană din lume pentru mine și arată încrederea pe care am avut-o în moașe și în restul personalului medical pentru le-am lăsat-o lor pe mână.

Bebelușul a fost externat, iar acum este acasă în Lanarkshire Nord, în urma a două teste negative de coronavirus.

Tracy le-a sfătuit pe viitoarele mămici să nu se îngrijoreze dacă urmează să nască în această perioadă, lăudând personalul NHS.

Ea a adăugat: Doar cineva care a fost în situația noastră poate înțelege recunoștința pe care o avem față de personalul spitalului.

Sursa

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!