Sari la conținut

Yoga și alăptarea: 6 poziții neașteptate încercate de o mămică pasionată

Vezi gGalerie foto

Pentru mămicile care nu practică yoga, pozițiile de alăptare pe care o mămică din Statele Unite le promovează par desprinse din filme. Însă ele sunt cât se poate de relaxante pentru mămică, dar și pentru bebeluș. Ce-i drept, îți trebuie ceva antrenament!

După ce a luat în greutate 36 de kilograme la prima sarcină, iar apoi 27 la a doua sarcină, Carlee Benear din Texas a descoperit yoga. Exercițiile au ajutat-o atât de mult încât la a treia sarcină s-a îngrășat doar cu 11 kilograme, pe care le-a pierdut destul de repede după naștere. Cum? Tot prin yoga. Mai precis, prin pozițiile de alăptare.

Având suportul soțului său, Andy, antrenor de fitness, Carlee a practicat yoga pe toată durata sarcinii, așa că mezina familiei era deja familiarizată cu această disciplină încă de când s-a născut.

►Citește și Fără rușine! 10 imagini reale cu burticile mămicilor după naștere

“Imediat ce mi-am revenit după naștere, am reluat exercițiile de yoga. Abia așteptam! Și, ca să nu mă opresc din mișcări, atunci când fetiței mele îi era foame, am început să o alăptez fără să îmi întrerup sesiunea. Așa am început să exersez tot felul de poziții… Energia pe care o primesc de la copilul meu în acele momente este magică. Pentru că mă simt mult mai conectată cu fiica mea decât atunci când doar mă uit în ochișorii ei sau o țin în brațe”, a povestit Carlee celor de la BabyCenter.

Intră în galeria foto pentru a vedea mai multe imagini!

Foto: Instagram
 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!


  adevarul.ro