Sari la conținut

15 Fulgi de nea si 2% pentru Mihai

Cand depuneti declaratiile de venit la ANAF, puteti redirectiona 2% din venituri catre organizatii non-guvernamentale. Iar mamica-blogger Ada Petre vrea sa il ajute pe Mihai. Ce ziceti? Ii dam o mana de ajutor?

Va amintiti de fulgul meu de nea? Cel pe care l-ati putut comanda inainte de Craciun? Stiu ca a trecut timpul, stiu ca la Bucuresti e ca si Mihai primavara, dar Fulgii mei nu stau locului si ar vrea sa va prinda intr-un dans pentru o cauza buna.

Mai intai, sa vi-l prezentam pe Mihai. Are doi ani si jumatate si a fost diagnosticat vara trecuta cu tulburare din spectrul autist. O cunosc personal pe mama lui Mihai, de vreo 11 ani. In fiecare luna, parintii lui Mihai trebuie sa plateasca o suma deloc neglijabila pentru terapii care il vor ajuta pe baietel sa aiba in viitor o viata normala.

Cand depuneti declaratiile de venit la ANAF, puteti redirectiona 2% din venituri catre organizatii non-guvernamentale. Daca nu specificati ca doriti sa redirectionati acest procent, banii revin statului.

Anul acesta va propun sa redirectionati 2% catre Asociatia de Terapie Comportamentala Aplicata, unde Mihai merge de patru ori pe saptamana pentru terapie. Aceasta asociatie a deschis un cont separat pentru Mihai, in care vor intra banii ce vor acoperi terapiile, gradinita si un insotitor permanent a carui prezenta ii va permite lui Mihai sa mearga la o gradinita obisnuita. Pentru a dona 2% in contul lui Mihai, puteti descarca formularul deja completat cu datele Asociatie si numarul lui de cont de aici Formular 2% - 2015.

Apoi printati formularul si o contactati pe mama lui Mihai, la adresa de email: florramona@gmail.com

Mama lui Mihai va aduna toate formularele si le va duce la Asociatie. In semn de multumire, va va oferi din partea mea si a lui Mihai, un exemplar din ultima mea carticica: “Secretul fulgilor de nea”, cu un autograf special din partea destinatarului formularelor.

Daca nu sunteti din Bucuresti, nu-i nimic, puteti trimite formularul scanatmihai si fulgii pe mail sau prin posta clasica si prietena mea va va pune cartea intr-un plic pe o adresa unde doriti sa primiti cartea.

Sunt 15 exemplare din aceasta carte. Oare gasesc intre cititorii mei 15 oameni dispusi sa redirectioneze 2% pentru Mihai? Pana la urma, daca sunt mai mult de 15, am putea chiar suplimenta numarul de exemplare, mai am eu cateva pe acasa.

Eu, Mihai si familia lui v-am fi recunoscatori daca ati face acest gest. Asteptam un semn.

Va multumim.
Citeste mai mult pe injoaca.ro!

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro

  click.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!