Sari la conținut

5 trucuri de parenting ale actriței Kristen Bell, pe care părinții le pot folosi în creșterea și educarea copiii lor

Kristen Bell și soțul ei, Dax Stephard, au împreună doi copii, Delta și Lincoln. De la sfaturi utile în ceea ce privește siguranța copiilor până la modalități de a le arăta fetițelor cum să fie pline de compasiune, există câteva trucuri de parenting ale actriței Kristen Bell, pe care și restul părinților le pot avea în vedere, pentru creșterea și educarea copiilor lor.

Ce trucuri folosește actrița, pentru educarea copiilor ei?

Kristen Bell își învață copiii să-și ceară scuze

Kristen Bell și soțul ei, Dax Shepard, folosesc un truc prin care îi învață pe copii să-și ceară scuze. Ori de câte ori au o discuție mai aprinsă, spun: „Îmi pare rău”. Unii părinți se pot teme să nu pară vulnerabili în fața copiilor, dar Kristen Bell spune că a-ți cere scuze nu este ceva de care trebuie să te temi. „Nu vă speriați de scuze”, spune ea.

Ea inițiază modelul de comportament pe care vrea să-l vadă în copiii ei

Kristen Bell a spus că, ori de câte ori își dorește ca fiicele ei să facă ceva, ea devine modelul lor și inițiază acțiunea pe care ar vrea să o facă și ele..

Mămica și-a creat o rutină zilnică: își petrece timp doar cu ea

Fiicele lui Kristen Bell știu că mama lor are nevoie să petreacă timp în fiecare zi doar cu ea, ori pentru a avea grijă de tenul ei, ori pentru a răspunde la e-mailuri. Actrița a mai spus că își încurajează fiicele să se îngrijrească. Fetele au palete de machiaj în camerele lor și uneori folosesc chiar și produsele de înfrumusețare ale actriței.

Kristen Bell vorbește cu copiii ei despre siguranță, pe înțelesul lor

Mămica folosește basmele ca punct de referință. De exemplu, când Bell le citește copiilor povestea cu Albă ca Zăpada, le întreabă dacă Albă ca Zăpada a procedat corect când a acceptat și a mâncat mărul de la un străin și dacă ele ar face la fel.

Kristen Bell își învață copiii să fie amabili și plini de compasiune

Mămica a spus că este o idee bună să ne reamintim din când în când faptul că toți întâmpinăm probleme și situații dificile și că avem nevoie de sprijinul persoanelor de lângă noi. Ea își învață copiii să fie plini de compasiune cu oamenii din jur, pentru că toți merităm dragoste și respect.

Sursa

Sursa foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!