Sari la conținut

7 idei de jucării pentru călătorii

Dacă tot am povestit cum să supravieţuim unui zbor cu cei mici, ne-am gândit că o listă cu jucării utile pentru asemenea situaţii ar fi tocmai bună.

Aşa că iată mai jos câteva idei, majoritatea încercate de noi pe zboruri, care să îi ţină pe cei mici în prize pentru un timp cât mai îndelungat. Sunt idei care se potrivesc pentru varii vârste, deci le puteţi adapta pentru copilaşul vostru.

  • Abtipilduri de la Melissa and Doug. Sunt absolut extraordinare. Pe de o parte, nu se lipesc pe nimic în afară de carneţelul de la Melissa and Doug. Pe de altă parte, pot fi refolosite la infinit, nu se strică niciodată, pentru că nu se lipesc cu adevărat. Singurul dezavantaj este că sunt cam mari, şi deci nu foarte uşor de pus în bagajul de mâna în avion spre exemplu. Însă cel puţin pentru călătoriile cu maşină sau ca distragere când ajungeţi la destinaţie vor funcţiona perfect. Puteţi găsi de cumpărat aici sau aici.

 

►Citeşte şi Cum sa calatoresti cu avionul cand esti gravida

  • Joc magnetic Tegu. Jocurile magnetice sunt foarte bune pentru călătorii, pentru că sunt şanse mai mici să pierdeţi bucăţele din ele pe undeva. Cu Tegu, puteţi construi tot felul de lucruri interesante, foarte rapid. Există chiar şi varianta mică, potrivită pentru călătorii, care vine şi cu un săculeţ în care pot fi păstrate piesele. Noi pe această o avem. Tegu nu este, cu siguranţă, ieftin, dar este o investiţie bună atunci când plecaţi la drum. Puteţi găsi jucării Tegu aici.

 (…)

Citeşte mai mult pe crestemsicalatorim.com
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!