Sari la conținut

Acrița Anca Dinicu, însărcinată cu primul ei copil. Cine este tatăl - Galerie Foto

Vezi gGalerie foto

Actrița Anca Dinicu, celebră pentru rolurile sale în seriale și firme de comedie, este însărcinată pentru prima dată. Vedeta a împărtășit vestea pe Instagram, în stilul ei specific: prin niște filmări care o înfățișează defilând ca pe podium în curtea bunicii sale de la țară, cu burtica la vedere.

Îmbrăcată într-o rochie vaporoasă albastră și cu un zâmbet larg pe față, actrița a reușit, în stilul caracteristic, să surprindă frumusețea și emoția acestei etape unice din viața ei.

„De ziua copilului, vă spun că așteptăm un copil. Eu și cu tipul ăsta din spatele meu. Mai bine să aflați de la mine decât de la vreo mătușă care a auzit de la o nepoată. Bun, acum că știți, stau liniștită. Sărbătoriți frumos copilul din voi cu orice ocazie! La mulți ani”, a scris ea pe Instagram.

În plus, vedeta a profitat de ocazie să îți prezinte și iubitul, pe Georgian Păun, pe care până la acest moment l-a ținut departe de presă. Partenerul ei de viață este un cunoscut baschetbalist, cu care a apărut public pentru prima dată pe internet ieri.

Actrița în vârstă de 34 de ani continuă să fie activă pe Instagram și în timpul sarcinii, participând la diverse proiecte și evenimente.
 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!