Sari la conținut

Adela Popescu a povestit cum îi sunt weekendurile cu 3 copii, cât Radu e plecat. Ce i-a răspuns Laura Cosoi

Vezi gGalerie foto

Adela Popescu este una dintre cele mai apreciate femei din România, pentru faptul că reușește să împace foarte bine viața de familie cu cea profesională. Mamă a trei băieți, prezentator TV, ambasadoare de branduri și nu numai – Adela pare a fi, într-adevăr, de invidiat.

De curând, vedeta a postat pe Instagram imagini cu baieții ei, surprinse în weekendul ce tocmai a trecut, povestind cum se descurcă în postura de mămică singură, în timpul în care Radu este plecat la filmări, în Thailanda.

Adela a recunoscut că, în trecut, o speria teribil gândul că trebuie să își petreacă sfârșiturile de săptămână cu cei mici, să facă față provocărilor venit din partea a 3 copii. Se pare, însă, că pe măsură ce copiii au crescut, iar ea a reușit să găsească mai mult timp pentru odihnă, lucrurile au devenit mult mai simplu de gestionat.

Astăzi am petrecut toată ziua cu copiii mei. A fost superb și foarte ușor. Nu îmi vine să cred prin câte perioade am trecut în care mă apuca groaza știind că vine weekendul. Ei mai mici, eu mai obosită și cu multa nevoie de odihnă. Fără bucăți din mine de dat altora, când nici eu nu mă găseam toată. Așa e când ești extenuat. Acum lucrurile stau altfel. Eu…odihnită, ei…mai mari. Frumoasa potriveală. În alta ordine de idei, e nevoie de multa organizare să îndeplinești nevoile și programul a trei copii, a povestit ea.

Adela a recunoscut, însă, că nu face totul de una singură, ci are parte și de ajutoare: Nu contenesc să spun cât de norocoși suntem. Acum că a plecat Radu, a venit mama mea la noi și mă ajuta infinit. Charina e și ea de bază, plus buni care se pregătește să intre în tură când pleacă mami cu prietenele ei senioare în vacanță. Dar chiar și așa, când trei copii au programe diferite de terminare a orelor, nu e suficient un singur șofer(eu). Și atunci apelezi la frați, colegi, vecini. Una peste alta, avem o infrastructură beton. Așa că, @raduvalcan , concentrează-te liniștit pe ce ai de făcut acolo, acasă totul e bine!

Pe de altă parte, Laura Cosoi, mămică a trei fetițe și gravidă deja cu al patrulea copil, a comentat la postare: Nu aș putea spune același lucru despre weekendul meu singură cu fetițele. Adela, într-o notă ironică, dar venită din prietenie, i-a răspuns: Te aștept la povești la un prosecco peste doi ani. Oh, dar stai, nu vei putea nici atunci, că tu vei alăpta un bebeluș.

Ce să zicem... viața de mamă e tare frumoasă! Grea, dar frumoasă...!
 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!