Sari la conținut

Adela Popescu: "Ori plecăm fără niciunul, ori plecăm cu toți cei 3 copii în concediu"

Adela Popescu, mămică de trei băieți - Alexandru, Andrei și Adrian, a împărtășit urmăritorilor ei de pe Instagram care este motivul pentru care ea nu pleacă doar cu un copil sau doi în concediu.

Mămica a declarat că ori pleacă fără niciun copil, ori pleacă cu toți 3.

Iată și motivul pentru care a spus acest lucru:

“Ne e tare dor de o vacanță, în doi aș spune, doar că e complicat acum și nu știm efectiv cum să ne împărțim și cum să-i împărțim, pentru că cel mic este încă alăptat. Este la vârsta aceea când deja nu mai are stare, deci nu e că ai un bebeluș și stă cuminte. Când vine vorba de băieții mari, ei clar nu se mai pot separa. Ei acum sunt atât de legați amândoi, încât nu mai putem pleca cu unul fără celălat și oricum nu mai pot. Am sentimentul că inima mea nu e întreagă. Deci, ori plec fară niciunul, ori plec cu toți 3. Nu știu de ce simt chestia asta. Mi se pare că sunt nedreaptă.”

Ea a adăugat: “Avem un program așa destul de plat și de previzibil, în sensul că nu se poate altfel. Deci în punctul în care suntem cu copiii, toți mici, dacă nu suntem organizați, viața Nostra este sortita eșecului. Așa că ziua este destul de previzibilă, dar este singura modalitate prin care o putem duce la bun sfârșit. Ce mă ajută pe mine foarte mult este somnul de după amiază. Mă culc o oră, două, până vin copiii de la grădinița. Asta mă salvează pentru a doua parte a zilei.”
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro

  click.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!