Sari la conținut

Adela Popescu și-a botezat cel de-al treilea băiețel. Imagini de la botez

Vezi gGalerie foto

Adela Popescu și Radu Vâlcan l-au botezat, weekendul acesta, pe micuțul Adrian. Deși evenimentul a fost organizat în doar 10 zile, a fost unul foarte reușit.

„Doamne, ce frumos a fost botezul tău, măi Adrian! După Paște ne-am hotărât, brusc, că trebuie musai să îl botezăm pe micuț, să nu așteptăm să intre la grupa pregătitoare. Prima dată am amânat botezul lui cu doar trei zile înainte, pentru că am fost testată pozitiv. Și apoi, a urmat valul doi, trei, așa că a ajuns micuțul să facă zece luni. Și, ca să înțelegeți, hotărâți așa cum am fost, am stabilit întâi data. Doar atunci era liberă nășica lui. Așa că am sunat prietenii apropiați și familia să ne asigurăm că pot, și abia după am început să căutăm locație, flori, biserică, etc. Cu doar zece zile înainte. Adrian a avut cea mai frumoasă petrecere. Cea mai frumoasă zi. Cel mai frumos liliac. Cea mai tare atmosferă. De poveste. Una cu „Cei trei purceluși”. Cum altfel?!”, a scris Adela Popescu pe contul ei de Instagram, unde a și postat forografii de la botez.

Tematica petrecerii a fost Cei trei purceluși, fiecare dintre personaje având litera A inscripționată pe șapca și îmbrăcăminte.

Adela și Radu Vâlcan au împreună 3 băieți: Alexandru, Andrei și micuțul Adrian.

► Vezi galeria foto cu imaginile de la botez
 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!