Sari la conținut

Adela Popescu și Radu Vâlcan au decis să nu mai mănânce la restaurant atât de des. Care este motivul deciziei lor

Adela Popescu și Radu Vâlcan au luat decizia de a merge la restaurant cât mai rar, doar la ocazii speciale. Cei doi au spus că obișnuiau să meargă des la restaurant, pentru a servi masa, și nu găteau acasă, fie din lipsă de timp, fie din cauza oboselii.

Adela a explicat pe contul ei de Instagram, în câteva instastory-uri, care a fost motivul pentru care ea și soțul ei au luat această decizie.

Deși niciodată nu au avut probleme financiare, Adela și Radu și-au făcut socotelile și au ajuns la concluzia că ei cheltuie foarte mulți bani pe ieșitul în oraș, la restaurant.

Prin urmare, au început să gătească acasă, lucru pe care îl fac de aproape 3 săptămâni.

„Am decis de acum trei săptămâni să nu mai mâncăm în oraș, decât dacă este un eveniment mai special. Asta după un calcul al banilor pe care îi cheltuim la restaurante. Ni s-a făcut rău. Așa că am decis să facem cumpărături o dată pe săptămână. Până acum ne-am descurcat foarte bine. Am economisit destul de mult, suntem mai organizați. Acum, dacă ne cer copiii ceva anume de mâncare, nu le zicem nu, mamă, că săptămâna asta economism. Nu la modul acela, ci, pur și simplu, doar gătim acasă mai mult. Și oricum, nouă ne place să stăm în casă și Radu gătește foarte bine. Era chiar păcat să nu facem asta. Astfel, ieșitul în oraș este mult mai savuros, nu mai este basic. Vă recomand și vouă să încercați exercițiul ăsta. Nu știu cât o să ne țină. Banii economisiți îi folosim pentru vacanțe”, a transmis Adela Popescu pe Instagram.

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!