Sari la conținut

Am alăptat copilul altei mame

Ştiam de mame care au alăptat şi alţi copii decât ai lor, ştiam şi de copii care au mâncat la sânul altor mame decât ale lor. Chiar sora mea, când a născut prima dată, în urmă cu 12 ani, a ţinut la piept două fetiţe gemene, care i-au desfundat canalele. Dar nu m-am gândit, când am născut, că voi trece şi eu prin asta.

Cu o seară înainte de ziua în care am alăptat un copil necunoscut, David (3luni şi 2 săptămâni atunci) a dormit mai mult decât de obicei – de la 21.00 la 6.00. În mod normal, s-ar fi trezit pe la 2.00-3.00, dar aerul de ţară a fost tare şi a dormit buştean până dimineaţa. Lângă el, şi eu.

Aşa că dimineaţă, sânii plini mă dureau cumplit şi David, nefiind un mare mâncăcios, nu a reuşit să mănânce tot. Sânul stâng a rămas angorjat şi dureros şi oricât am încercat să îi dau să mănânce din el, nu a vrut. El plângea de nervi că laptele curge pe un jet subţire cât un firicel de aţă, eu plângeam că nu sunt o mamă bună şi că nu voi mai putea alăpta. Da, cam aşa sunt unele mame tinere, fac o tragedie din orice.

(...)

Citește mai mult pe oanabotezatu.ro.

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  Caloria.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!