Sari la conținut

Ana Baniciu a născut! Vedeta este mama unui băiețel perfect sănătos

Ana Baniciu a născut! Vedeta trece prin cele mai fericite momente din viața ei, după ce a adus pe lume primul ei copil, un băiețel perfect sănătos.

Potrivit surselor, Ana Baniciu și soțul ei, Edi Kovacs, au devenit părinți marți seara, pe 4 iunie 2024, deși anunțaseră că termenul ar fi pe 12 iunie. Așadar, se pare că și-au strâns copilul în brațe cu o săptămână mai devreme.

Cu toate acestea, până în acest moment, niciunul dintre ei nu a postat vreun mesaj cu privire la naștere.

„Ne mutăm weekendul ăsta, exact înainte de naștere practic. Termenul e în iunie, pe 12 iunie, cam așa, dar vedem când vrea bebelușul să vină, pentru că voi naște natural. Ideea e că reușim să ne mutăm săptămâna viitoare. Bebelușul are o camera superbă, pe verde, cred că e cea mai frumoasă cameră din casă. Se montează mobila zilele astea și trebuie să facem curat, să ne mutăm toate lucrurile. O să dureze câteva zile”, a spus Ana Baniciu la finalul lunii mai.

Ana Baniciu este una dintre cele mai cunoscute și iubite vedete din showbizul românesc, aceasta făcându-se remarcată atât grație personalității sale, cât și datorită aspectului fizic de invidiat. Artista nu doar că se bucură de o carieră la care unii doar visează, ci are parte și de susținerea necondiționată a soțului ei, Edi Kovacs.
Cei doi s-au căsătorit pe 8 septembrie, anul trecut. La scurt timp după ceremonie, au primit vestea minunată că vor deveni părinți.

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!