Sari la conținut

Anca Sînă Serea, din nou mămică: prima cezariană, după 5 nașteri naturale

Anca Sînă Serea a devenit mămică pentru a șasea oară, după ce a adus-o pe lume pe Leah-Maria, o fetiță frumoasă și sănătoasă, cu „ochii de azur”. Din păcate, însă, vedeta nu a putut naște natural, așa cum s-a întâmplat în cazul celorlalte cinci nașteri, explicând pe contul de Instagram motivele.

„Nașterea micutei Leah-Maria, bebelușa cu ochii de azur! Iată că a venit pe lume și cea de-a sasea minune a familiei noastre, o fetiță minunată, pe care am așteptat-o cu drag. Nașterea ei nu a fost însă una ușoara, motiv pentru care sunt convinsa ca va fi un copil special. Vă povestesc pe scurt aici cum a decurs.

Deși eram convinsă că voi naște natural și de această dată, destinul a vrut ca lucrurile să fie altfel. Toată sarcina a decurs normal, fara vreo problemă de sănătate. Atât bebelușa cât și eu am fost bine, însă săptămâna trecută, în urma unei ecografii efectuate pentru că se apropia termenul nașterii am aflat o veste șocantă: Leah se afla în prezentație pelvină. M-am speriat puțin, recunosc, că știam cât de cât ce înseamnî, respectiv că nu voi mai putea naște natural. Am discutat cu domnul doctor si m-am informat iar lucrurile pareau sa aiba o rezolvare.

Domnul doctor prof. Herghelegiu, căruia țin să îi mulțumesc pe această cale pentru răbdarea și priceperea de care a dat dovadă, este un medic minunat și o spun fără a fi subiectivă. Dumnealui mi-a monitorizat toate sarcinile și nașterile și am încredere deplină în profesionalismul său. A reușit să o întoarcă pe bebelușă în poziție normală pentru a se naște, însă m-a avertizat că este posibil să se mai răsucească până la termen.

Miercuri, 14 august, în jurul prânzului am început să simt cum pierd lichid amniotic, însă pentru că la nașterile anterioare membranele au fost rupte de medic, nu eram sigură dacă ceea ce simt este ruperea apei. Așa că pentru siguranță am mers la domnul doctor, la Spitalul Sanador. Acolo, mi s-a rupt cu siguranță apa, căci am simțit o cantitate mare de lichid amniotic, iar domnul doctor a zis că trebuie să ne grăbim. La ecograf ni s-a confirmat ceea ce bănuiam și ne temeam: micuța se răsucise din nou și se așezase în poziție transversa, și mai dificilă. Așa că nașterea cezariană era obligatorie. Nu pot să neg că mi-a fost teamă de intervenția chirurgicală, pentru că toate nașterile fuseseră naturale, însă cu ajutorul anesteziei și al mâinilor iscusite ale domnului doctor nu am simțit aproape nimic. Iar operația a durat 45 de min. Mulțumesc echipei”, a scris Anca pe contul ei.

Anca Serea şi Adrian Sînă mai au împreună trei copii: pe Noah (6 ani), pe Ava (5 ani) şi pe Moise (3 ani). Vedeta a mai fost căsătorită, însă a rămas văduvă la numai 28 de ani, după ce soţul său a murit de cancer. Ea i-a dăruit afaceristului Filip Poplingher doi copii, pe David (17 ani) şi pe Sara (10 ani).




 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!