Sari la conținut

Andreea Bălan s-a căsătorit cu Victor Cornea? Cântăreața poartă deja numele tenismenului

Vezi gGalerie foto

Andreea Bălan s-a căsătorit cu Victor Cornea?! Este întrebarea de pe buzele a mii de internauți, după ce cântăreața a postat pe Instagram o fotografie cu un document pe care scrie Andreea Cornea Bălan.

Citește și Andreea Bălan, cuvinte extrem de emoționante la adresa iubitului ei: doar un om plin de iubire poate să ofere iubire la 3 suflete

Andreea și Victor sunt împreună de aproape un an, iar lucrurile par destul de serioase între ei doi, mai ales că și-au cunoscut reciproc copiii și petrec chiar și vacanțele împreună.

De curând, artista l-a însoțit pe tenismen într-un turneu în Australia, iar acum și-au făcut bagajele și au plecat împreună în Grecia, acolo unde Victor se pregătește pentru meciul României cu Grecia, din Cupa Davis.

Curios este însă faptul că Andreea a postat pe Instagram, la secțiunea Story, poză cu legimitația ei, unde numele ei apare sub forma: Andreea Cornea Bălan.
Așa cum era de așteptat, toți fanii artistei s-au întrebat dacă cei doi s-au căsătorit în secret, însă pănă acum Andreea nu a declarat nimic în acest sens.

Sperăm să ne țină la curent!





 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!