Sari la conținut

Care este cea mai frumoasă amintire din copilărie pe care o ai alături de părinții tăi?

De 1 iunie, pentru prima dată zi liberă națională, te invit să faci următorul exercițiu de memorie și să răspunzi la întrebarea:

Care este cea mai frumoasă amintire din copilărie pe care o ai alături de părinții tăi?

A mea este de departe mersul în concediu cu cortul (un cort mare, de 4 persoane, albastru cu alb și cu un garaj suficient de mare cât să intre o Dacia albă 1310) și jucatul de rummy în familie pe setul de iarbă verde format din 4 scaune cu masă pliantă.

Tatălui meu i-a plăcut enorm să cutreiere țara în lung și-n lat. Dacă aș putea, i-aș face cadou o excursie de câteva zile prin țară, să-și amintească de locurile pe care le-a vizitat pe când era tânăr. Aveam mereu la noi cortul, setul de iarbă verde, rummy-ul și saltele pneumatice pe care dormeam.

►Citeşte şi Cum să-ți transformi fotografiile de vară în amintiri pentru totdeauna

Nu aveam multe jocuri de masă. Nu-mi amintesc dacă nu erau disponibile la vânzare sau nu ne permiteam noi să cumpărăm altele. Știu doar că mai aveam un pachet de cărți și mai tot timpul jucam șeptică – tata dădea mereu cu șeptarii și câștiga și scrabble – mama era cea mai bună, iar mai apoi soră-mea cu care puteai juca împreună cu DEX-ul. Plus un ”nu te supăra, frate” care mi-a terorizat copilăria. Pierdeam mereu și nu puteam să mă supăr că nu era corect față de numele stupid pe care-l purta.

(…)

Citeşte mai mult pe mamipetocuri.ro
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  Caloria.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!